Fekete-Győr András: Alternatívát akarunk állítani a rendszerrel szemben

2022. május 09. 22:27

A Momentum frakcióvezetője közölte: dolgozni mennek a parlamentbe.

2022. május 09. 22:27
null

Fekete-Győr András hétfőn Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A momentumos politikust a műsorvezető többek közt arról kérdezte, hogy milyen érzés volt először felszólalni az Országházban.

Ambivalens érzések

Erre Fekete-Győr azt válaszolta, hogy „az első tüntetési beszéd jobb érzés volt, az 2017. május 1-jén hangzott el”. Majd azzal folytatta, mindig „ambivalens érzéseket vált ki belőle, hogyha belép ebbe a parlamentbe. Mert itt mégis Nagy Imrék, Kéthly Annák, Bibó Istvánok dolgoztak és képviselték a nemzetet. Ma pedig olyan embereket látom képviselni Magyarországot, vagy legalábbis annak egy részét, akik meglopnak, megcsalnak és meghazudnak bennünket”

Majd megköszönte a kétmillió polgártársának a szavazatát.

– nyomatékosította a frakcióvezető. Majd azzal folytatta, hogy hétfőn a parlamentben egy „méltóságteljes üzenetet fogalmazott meg”. „Szeretném, hogyha a tekintélyét és a tiszteletét az Országgyűlésnek helyreállítnánk”.

Ezután kitért arra, hogy véleménye szerint 

Hozzátette azt is, hogy „kormányzóképességet szeretnének szerezni az Országgyűlésben, és alternatívát akarnak állítani a rendszerrel szemben”.

Utóbbi kijelentését azért emelte ki, mert az újabb kétharmados győzelmet személy szerint annak tulajdonítja, hogy „a választók többsége nem látta, hogy milyen lesz az az ország, amit az ellenzék ajánl”.

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igort
2022. május 12. 11:26
de már állítottál és a választók elküldtek a fenébe!
nyugalom
2022. május 11. 14:18
Alternativat? Dk-val, az ügynökökkel, hajnalniemanddal?
PepperONee
2022. május 10. 10:57
Nekem nem az alternatíva jutott eszembe róla (fegyőr), hanem: "Balfasz szó jelentése - balfasz (melléknév) Szánalmasan ügyefogyott (személy), aki tehetetlenül mafla, gyámoltalan. "
palicsi
2022. május 10. 08:38
Már állítottatok alternatívát, április 3. A választópolgárok pedig, döntöttek! Nem tetszett nekik, amit kínáltok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!