Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán az elmúlt hónapokban a csillagos eget is lehazudta

2022. július 21. 18:51

Hiába kuncsorog, Brüsszelből nem jön pénz.

2022. július 21. 18:51
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára

„Ma megállított egy nyugdíjas asszony a kisboltban. A faluban lakik egy régi kockaházban, a férje 10 éve halt meg, a lánya pedig külföldön él a családjával. 123 ezer forint a nyugdíja. Már gyümölcsöt sem tud venni magának, de most a gáz árától retteg igazán, mert télen átlépi az Orbánék által meghatározott átlagfogyasztást. A házát nem tudja leszigetelni, mert soha nem kapott erre támogatást. Mi lesz vele?

A FIDESZ – Orbán vezetésével – azzal a hazugsággal nyert választást, hogy nem lesz rezsiemelés, majd ma egyetlen tollvonással hétszeresére emelte a gáz árát.

Orbán az elmúlt hónapokban hazudott a rezsicsökkentésről, hazudott az olcsó orosz gázról, a csillagos eget is lehazudta, és most minden ráborult. Hiába kuncsorog, Brüsszelből nem jön pénz, a kormányzati teljesítménye pedig csak annyira képes, hogy megszorít és adót emel. És ilyenkor sem az oligarcháitól szedi vissza a pénzt, hanem a magyar embereket sarcolja. Épp azokat, akik már most azon rettegnek, télen fűtésre, vagy főzésre használják majd az energiát.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2022. július 23. 22:45
"Ma megállított egy nyugdíjas asszony a kisboltban." "Múltkor odajött hozzám egy melós Miskolcon." Egyéb verziók?
Ferry63
2022. július 22. 21:31
Mi Van bolgár szörnyella, talán kaptál egy tockost Fecótól, Hogy mistmár den ki valami a büdös pofádon?! Jobb ha befogod!
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 22. 18:51
Ránézek a fotóra, mint egy férfi! Pride ra való na meg kötélre! Mégegyszer nem teszitek tönkre ezt az országot!
Sulammit
2022. július 22. 16:41
Meleg van. Kiégette az agyad, mert a hazudozó a férjed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!