Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán Viktor elutazott az Egyesült Államokba

2022. augusztus 01. 13:44

A magyar kormányfő részt vesz a CPAC-konferencián és kétoldalú egyeztetéseket is lebonyolít.

2022. augusztus 01. 13:44
null

Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokba utazott, ahol részt vesz az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolít – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

A delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke is.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt , Orbán Viktort az egyik nyitóbeszéd megtartására kérték fel a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference).

A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

(MTI)

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner
 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. augusztus 02. 10:50
Ha elmondja a tusványosi beszédét, az is elég lenne és elég nagyot ütne. De ennél keményebb lesz, most hogy már Hegedüs Zsuzsa sem hátráltatja.
Parzival
2022. augusztus 01. 23:55
Nem az a baj, hogy elmegy, hanem hogy visszajön. Adjanak neki állampolgárságot, és legyen Alabama kormányzója, csak minket ne nyomorgasson már tovább. Viheti a bandát is, a népnyúzókat.
Nemtudommegállni
2022. augusztus 01. 20:23
Parizer Petinek a Facebook bejegyzésére ajánlom! Nem, nem szabadságra ment a Macska. Milliós közpénz havi felvétele után ezt tudhatnád!
files32
2022. augusztus 01. 17:56
Haza IS akar jönni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!