Oroszország szerint Amerika közvetlenül avatkozik be a háborúba

2022. augusztus 03. 10:28

Az oroszok állításuk szerint mindezt bizonyítani is tudják, mivel lehallgattak telefonhívásokat ukrán tisztviselők között.

2022. augusztus 03. 10:28
null

Oroszország azzal vádolja az Egyesült Államokat, hogy közvetlenül beavatkoznak a háborúba. Az orosz védelmi minisztérium szerint az USA műholdképekkel és valós idejű információkkal segítetti az ukránokat abban, hogy felhasználják az amerikai gyártmányú rakétarendszereket. A minisztérium szóvivője, Igor Konasenkov altábornagy azt mondta,

ezt bizonyítani is tudják, mert az oroszok lehallgattak telefonhívásokat ukrán tisztviselők között.

A Pentagon is gyakorlatilag beismerte ezt, állításuk szerint az USA „részletes, időérzékeny információkat adott Ukrajnának, hogy segítsen nekik megérteni a fenyegetéseket, amelyekkel szembenéznek, és megvédjék országukat az orosz agresszióval szemben”.

Kapcsolódó

Az ukránok az amerikaiakkal konzultálnak a HIMARS-csapások előtt
Az USA így „közvetlenül részt vesz” az ukrajnai háborúban az oroszok szerint. Bővebben is érdekel...

Az USA így „közvetlenül részt vesz” az ukrajnai háborúban az oroszok szerint.

Nyitókép: MTI

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. augusztus 15. 18:26
Mindenkit megtéveszt, hogy az oroszok hónapok óta szerencsétlenkednek Ukrajnában. De ne akarjátok megtudni, mi lesz, ha Putyin háborúvá nyilvánítja a "különleges katonai művelet"-et és teljes mozgósítást rendel el. Akkor nem csak a Krímben lesz tüzijáték, és nekünk nem lesz hova menekülnünk a háború elől, mint az ukránoknak, mivel egész Európa lángokban fog állni. Egyik oldalról az amcsik, másik oldalról az oroszok fognak lőni mindenre és mindenkire. Aki erre vágyik mondogasssa csak nyugodtan tovább, hogy semmi közük az oroszoknak ahhoz, mit adnak az amcsik az ukránoknak.
csulak
2022. augusztus 03. 13:02
nemcsak amerika hanem szinte az egesz EU ! kivetel Magyarorszag aki semleges maradt !
Dezsőke
2022. augusztus 03. 12:42
békét
buvu
2022. augusztus 03. 12:19
üljetek le, beszéljétek meg Ukraina felosztását, aztán lépjünk tovább. A Monsanto már megkapta amit akart vagy még nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!