Ukrán hazafias zenét játszottak az orosz térfigyelő kamerák a megszállt területeken

2022. augusztus 25. 11:46

Ismeretlen hackerek megbuherálták a hang lejátszására képes kamerákat.

2022. augusztus 25. 11:46
null

Hackerek törték fel a krími és donbászi hang lejátszására is képes térfigyelő kamerákat az ukrán függetlenség napja jóvoltából. Ez alkalomból a megszállt területeken ukrán nemzeti, hazafias zenét játszottak le rajtuk a közösségi oldalakra feltöltött képsorok tanúsága szerint. Egyelőre senki nem vállalta magára az akciót. 

 

Nyitókép: Allison Bailey/AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2022. augusztus 26. 10:10
Én az ukránoknak minden szavát elhiszem!
DE JÓ
2022. augusztus 26. 07:36
Ez röhej. Hanglejátszó térfigyelő kamera? Ami egy kapualjban van? Sőt, Ilyen kamerák tucatjai Krím-szerte? Ez egy annyira ócska, gagyi kamu, hogy az borzasztó. Primitív internetes szemét agyatlanoknak. Erre azért nem kellene felülni a Mandinak.
Ólat a trolloknak
2022. augusztus 26. 07:12
A partizánok akcióban.
Matocska
2022. augusztus 25. 17:25
Ez legyen a legnagyobb örömük. De ez sem, mert egyrészt az ukránoknak ennyi hazudozás után már semmit nem hiszünk el, illetve milyen nemzeti sajátosság hangszórót szerelni a térfigyelő kamerába? Ott így működik a rendőrség, hogy a térfigyelőn keresztül tartóztatják le a megfigyelt bűnözőket? :) Kérem az orosz erőket, hogy szedjék össze végre magukat és foglalják el, amit kell, buktassák meg az ukrán politikai vezetést és fogadják kimérten a megbocsátásért esedező nyugati hatalmakat. Azután jöhetnek a gáztárgyalások az arra méltó kormányokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!