Breitbart: Orbán Viktorral ellentétben a német kancellár nem szorgalmaz béketárgyalásokat

2023. január 20. 09:03

Scholz arra számít, hogy Németországnak fontos szerep jut Ukrajna újjáépítésében.

2023. január 20. 09:03
null

Olaf Scholz német kancellár davosi Világgazdasági Fórumon elmondott beszédét idézi az amerikai Breitbart hírportál, mint írják: Scholz arra számít, hogy Németország jelentős szerepet kaphat Ukrajna újjáépítésében, miután az oroszok kivonulnak és lezárul a háború. Addig azonban Németország folytatja az ukránok katonai támogatását, így tüzérségi és légvédelmi eszközöket is adnak a kijevi kormánynak. Maga a kancellár is megjegyezte, hogy ezzel Németország letér arról az útról, amelyen a korábbi évtizedekben járt, és nem küldött fegyvereket háborús zónákba.

Orbán Viktorral és több uniós vezetővel ellentétben Scholz egyáltalán nem szorgalmaz béketárgyalásokat Moszkva és Kijev között,

így a német gyártású fegyverek a jövőben is szerepet kapnak Ukrajna pusztulásában” – tette hozzá a Breitbart cikke. 

Nyitókép: Emmanuele Contini / NurPhoto / AFP 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind5
2023. január 20. 17:45
naná, hogy nem, minél jobban szétdzsadzsálják az országot, annál inkább újjá kell építeni, na az lesz az igazi business, már hallani a dögevők szárnysuhogását
dezilluzionista
2023. január 20. 11:46
Orbán=békegalambnakálcázottruszkihéja.
elfújta az ellenszél
2023. január 20. 10:30
Amikor az átlag németnek be akarják adni az amerikából diktált politizálást mindig arra hivatkoznak, hogy az milyen nagy haszonnal jár. Így volt ez a migrincsekkel is, aztán ki merné számonkérni az ablakon kidobott százmilliárdokat?
5m007h 0p3ra70r
2023. január 20. 10:09
"Olaf Scholz német kancellár davosi Világgazdasági Fórumon elmondott beszédét idézi" Egy többnapos stand up fesztivál a semmiről többszázezer tonna feleslegeslegesen kibocsátott CO2-vel. Zéró effektivitás kimaxolt károkozással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!