Jön Szilvay Gergely és Nagy József vitája!

2023. február 20. 10:30

A Mandiner és a 24.hu szerzői csütörtök este folytatnak nyilvános vitát.

2023. február 20. 10:30
null

Elismert újságírók és határozott véleményformálók. Gyakorlott vitázók, akiknek határozott véleménye van a világ dolgairól és irányáról és nem is rejtik véka alá. Jön Szilvay Gergely és Nagy József nyilvános csörtéje, melynek keretében a Mandiner és a 24.hu főmunkatársa legalább egy dologban egyetértésre kell, hogy jussanak!

A Transzparens Újságírásért Alapítvány és a MagNet Közösségi Ház közös eseményén, a Zsurnaliszta Vitaesten „a magyar közélet egyik veszélyeztetett állatfaját, a valódi vitát” ígérik megjelenni a szervezők. A háború kirobbanásának első évfordulóján, az Orbán Viktor előrejelzése szerint a rendszerváltás utáni legveszélyesebb évben pedig alighanem lesz is miről beszélni és vitatkozni. 

A vitaest-sorozat keretein belül a közéleti újságírók véleménye végre érdemben megütközhet és kialakulhat egy párbeszéd a különböző oldalak között – ígérik a szervezől. A vitapartnerek a magyar közélet és média legfontosabb, legaktuálisabb kérdéseiről folytatnak párbeszédet, az esemény során pedig a közönség tagjai is feltehetik kérdéseiket a vendégek számára.

A nyilvános vitára február 23-án, csütörtökön este 18 órai kezdettel kerül sor a MagNet Közösségi Házban (1062 Budapest, Andrássy út 98.), a belépő ára 1500 forint. 

A jegyeladásokból származó bevételt jótékony célra fordítják – olyanra, amelyben a két vitapartner az est során megegyezik. Az esemény közösségi oldala itt található

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. február 20. 19:01
Gergő ! Huuuyyeekkel nem vitatkozunk ,mert összekevernek. kell ez neked. Ez az idióta állibsi, megélhetési tschoró, soros firkász, a faxát se tudja kiverni, de a pofája , mint a tigrisé. Gétzy Getzyhez jár faxot verni.
KBA98
2023. február 20. 16:51
A magát újságírónak mondó Nagy József eltakarodhatna a bús p...ba! Egy nulla! Egy mocskos mszmp-s bérenc!
Fekete Ló
2023. február 20. 14:16
Kár volt ezt a vitaestet a Köppel-féle látogatásra időzíteni (MCC), mert Roger Köppel a legjobb jelenleg.
simonvitéz
2023. február 20. 13:55
Hűha, lerágom a 10 körmömet..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!