Elgázoltak egy kerékpárost az Árpád hídon – Karácsony szerint a kormány a hibás

2023. július 02. 20:01

A főpolgármester bejegyzéséből az is kiderül: valaki fegyverrel lőtte ki a főváros kihelyezett kameráit.

2023. július 02. 20:01
null

„Felfoghatatlan. Meghalt egy kerékpáros az Árpád hídon, mert két barom gyorshajtó a szalagkorlátot is letarolva halálra gázolta” – kezdte Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint felfoghatatlan az is, hogy amikor köztudott, milyen sok a gyorshajtó a fővárosban,

Karácsony posztjában arról is ír: az állam „akadályozza, hogy legalább az önkormányzatok felszerelhessenek ilyen kamerákat”, valamint azt is megemlíti: 

valaki fegyverrel lőtte ki a főváros korábban kihelyezett kameráit.

„A Fővárosi Közgyűlés pár napja fogadta el Budapest közlekedésbiztonsági stratégiáját. Ebben is vállaltuk: ha törik, ha szakad sebességmérő kamerák telepítésével fellépünk az eszelős gyorshajtók ellen. Nem a mi dolgunk lenne, de akkor is megtesszük. Részvétem az elhunyt kerékpáros családjának!” – zárja bejegyzését a főpolgármester.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 04. 08:05
Gelgő, rakass ki fekvőrendőröket meg 30-as táblákat, de még jobb lenne, ha betiltanád az autózást. Küld haza az autógyárakat és bontasd le az akksigyárakat. A megjelenő 1 millió munkanélkülinek pedig adj alapjövedelmet. Kimész még a Pride-ra, engedélyezed a melegházasságot és elendeled a migránsok azonnali betelepítését. Szuperprogresszív lennél, egy lipsi ikon. De mielőtt a világ liberálisai ide jönnének csodálni téged, tiltsd be a turizmust és zárd be a repteret is. Akkor le jó világ neked.
Tobit
2023. július 03. 14:45
Csak tudnám miért bizonygatja Karácsony Gergely hogy nem normális. Sajnos ezt tevékenysége nyomán, nagyon jól tudjuk.
kitiltott
2023. július 03. 12:08
Néhány agyament fasz miatt nem kell a komplett autós társadalmat dugókkal büntetni.. Ez olyan mintha a vasúti átjárót pirosban áthaladók miatt megszüntetnénk a vasúti átjárokat..
Csikasz
2023. július 03. 12:04
Az Árpád hídon vastag korláttal védett, autósoktol teljesen elzárt, megszakítás nélküli kerékpársáv van, mivel kineveztek egy teljes gyalogos átkelő oldalt annak. Hol érte a kerékpárost a baleset?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!