CSILLAGKÖZI INVÁZIÓRA KÉSZÜLT AZ ÚJVIDÉKI POLITIKUSFÉRJ! - KATTINTSON!

2009. június 22. 16:02

Sok robbanószert is tartalmazó, jelentős fegyverarzenált találtak egy vajdasági politikus férjénél. Ő állítólag nem tudott róla.

2009. június 22. 16:02

(MTI-címversenyünk lényege, hogy egy általunk választott, nyers MTI-hírnek olvasóink adnak internetes-kattintós címet. A címeket a kommentek között várjuk.)

Fegyvereket találtak a vajdasági miniszterelnök munkatársának házában

    Belgrád, 2009. június 22., hétfő (MTI) - Letartóztatták a vajdasági kormányfő egyik közvetlen munkatársának férjét, mert újvidéki házukban illegálisan tartott fegyverek tömegét találták - jelentette be hétfőn a szerb rendőrség.

    Tanja Djukanovic a Szerbiát irányító Demokrata Párt legszűkebb vezérkarához tartozó Bojan Pajtic külpolitikai kérdésekben illetékes tanácsadója, s férje múlt keddi őrizetbe vételét a hatóságok azért tartották titokban eddig, mert nem akartak izgalmat kelteni a közép-európai államfők pénteki-szombati újvidéki tanácskozása előtt, alatt. A hír azonban kiszivárgott, s volt olyan belgrádi újság, amely elnökök ellen tervezett merényletről írt.
    A rendőrség hivatalos bejelentése szerint Ivan Djukanovic a kisebb arzenált nem erre szánta, s felesége, aki központi szerepet kapott az energiaproblémákkal foglalkozó államfői találkozó megszervezésében, nem tudott a házukban tartott fegyverekről. Őt még csak ki sem hallgatták.
    Arról, hogy a lefoglalt harci eszközöket mire szánták, a rendőrségi bejelentés nem mond semmit. Csak azt közli, hogy a házkutatás során találtak 3 kiló TNT-t, 2,5 kiló pentrit nevű robbanószert, négy darab, egyenként 200 gramm TNT-t tartalmazó, készre szerelt robbanószerkezetet, több mint egy tucat detonátort. A készletben volt még sok hangbomba, robbantáshoz használható időzítő szerkezet, drótkioldóval ellátott (érintésre, feszítésre működésbe lépő) gyutacs. Lézerpisztolyok, kézifegyverek tették teljessé az arzenált, amelynek rendeltetéséről a rendőrség semmit sem közölt.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TuRuL2k2
2009. június 23. 18:40
Itt pedig a következő: http://mandiner.hu/cikk/kiszabadult_izraeli_bortonebol_a_palesztin_parlament_elnoke_mti-cimverseny_
TuRuL2k2
2009. június 23. 18:36
Oké, nem tudok dönteni, úgyhogy hármas holtversenyt hirdetek: kolon: A rendőrség megszakította a TNT vajdasági turnéját! smalladam: CSILLAGKÖZI INVÁZIÓRA KÉSZÜLT AZ ÚJVIDÉKI POLITIKUSFÉRJ! - KATTINTSON! mrwolf: Ja sam mala pitbull terrier! Az átcímzéshez véletlenszerűen választottam egyet.
szalingerbalazs
2009. június 23. 10:41
A rendőrség megszakította a TNT vajdasági turnéját!
Mária
2009. június 22. 21:32
A droidekák már a spájzban vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!