Nem élték túl az új-zélandi bányászok

2010. november 24. 09:39

Újabb robbanás történt a múlt pénteken beomlott új-zélandi bányában, ahol 29 bányász rekedt a mélyben. A kutatás irányítója szerint kizárt, hogy bármelyikük is élhetne még - írja az Index.

2010. november 24. 09:39

Nincs már remény arra, hogy túlélőre bukkanjanak abban az új-zélandi bányában, amely metánrobbanás következében beomlott múlt pénteken, jelentette be szerdán Gary Knowles rendőrparancsnok, aki a mélyben rekedt 29 bányász utáni kutatást irányította - adta hírül az Index. Knowles azt mondta, újabb nagy erejű robbanás következett be a Pike River bányában.

Egyelőre nem világos, hogyan történt a második robbanás. Az első robbanás óta mérgező gázok voltak a bányában, emiatt nem tudtak a mentőalakulatok leereszkedni a mélybe a bányászok után kutatni, csak robotokat tudtak leküldeni. Az áldozatok között van egy 17 éves fiú is, aki első műszakját töltötte a bányában.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. november 24. 14:14
Borzasztó, szegények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!