Spiegel: Berlusconi lemondana

2011. március 16. 14:08

A német lap értesülései szerint Berlusconi a lemondását fontolgatja, de előtte nagy tervei vannak.

2011. március 16. 14:08

A lemondáson gondolkodik Silvio Berlusconi - adta hírül a Spiegel Online. Az olasz miniszterelnök a Spiegel szerint az uniós állam- és kormányfők múlt heti brüsszeli csúcsán hívta félre kollégáit, hogy bejelentse, nemsokára lemond, ám előtte még végrehajt egy gyors reformot az olasz igazságszolgáltatásban. Berlusconi állítólag elégedetten nyugtázta, hogy a nemrég kipattant szexbotrány ellenére népszerűsége ellenére újra 40 százalék felett van - írja a Népszabadság.

Berlusconi a La Repubblicának adott interjúban a szexbotrányokról elmondta: el sem hiszi, hogy az igazságszolgáltatást a valóságtól ennyire eltávolodva működik. „Ezek vidám hangulatú, elegáns vacsorák voltak. A hölgyek egy kicsit táncoltak a diszkóban, de én soha nem követtem őket, mert nem szeretek táncolni” – mesélte a kormányfő,aki televíziós beszédben fogja megvédeni magát és az estélyeken részt vevő hölgyeket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!