Jeltelen sírba temették a Kouachi fivérek egyikét

2015. január 19. 08:30

Jeltelen sírba temették el a párizsi terrortámadások egyik tettesét, Chérif Kouachit.

2015. január 19. 08:30

Jeltelen sírba temették el a párizsi terrortámadások egyik tettesét, Chérif Kouachit. A végtisztességet szülőhelyén, a francia fővároshoz közeli Gennevilliers-ben, titokban, szigorú biztonsági intézkedések közepette adták meg neki. Fivérét és bűntársát, Saidot már péntek éjjel elföldelték Reims városában. Az ő maradványainak sem jelölték meg a helyét, nehogy a sír fanatikus iszlamisták zarándokhelyévé váljon. A francia törvények értelmében mindenkinek joga van lakhelyének temetőjében nyugodni, így a szertartást nem akadályozhatták meg az ellenzők. Egy helyi lakos szerint emberséges volt megadni a végtisztességet a gyilkosoknak. Most hogy eltemették az elkövetőket többé nem is kellene beszélni róluk, Végtére ők is emberek voltak, még ha rossz útra tértek is – tette hozzá a férfi. 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2015. január 19. 11:27
Lehet ezen nyűglődni, de nincs jelentősége - a közösség megvédi magát a fertőzéstől. Ennyi. Akinek nem tetszik, húzzon ki mondjuk Jemenbe és építsen ott egy bazi nagy bin Laden emlékművet. Így pont jó, nincs jelölt sír, senki sem fogja sem titsztelni, sem megszentségteleníteni.
teljesenertelmetlen
2015. január 19. 10:53
Barbár cselekedetre barbár válasz. Szép példát mutat EURÓPA...
saceur
2015. január 19. 09:45
Remélem arccal lefelé. Ha véletlenül feltámadnának, lefelé kaparjanak, ezek a rohadékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!