Anyák vallanak a dzsihádistákhoz csatlakozott fiaikról

2016. január 18. 12:28

Az Euronews olyan anyákról készített riportot, akiknek gyermeke elhagyta Európát, hogy az iszlám szélsőségesekkel harcoljanak a Közel-Keleten. Ők is áldozatok – hívta fel a figyelmet egyikük.

2016. január 18. 12:28

Agymosásról beszél az az anya, aki az Euronews riportjában beszélt az Iszlám Államhoz csatlakozott fiáról. A megkérdezett anyák egyaránt állítják, fiaik olyanok voltak, mint a többiek, mielőtt rávették volna őket a dzsihádban való részvételre. Nem terrorsta családok vagyunk, hanem áldozatok – hívta fel a figyelmet egyikük, aki szervezetet is létrehozott a hasonló sorsúak megsegítésére, és a toborzás elleni küzdelemre.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. január 18. 21:19
És akkor azok jobbos gecik (szabadon gyilkolható aki nem egyet akar) vagy liberális jommunisták (szabadon gyilkolható aki nem egyet akar)?
kjkj945
2016. január 18. 19:27
Jól meg nev elte!
matykox
2016. január 18. 19:20
Sajna, anyucik, ezt a koszos kölkeitekkel együtt bebuktátok.
MeneCult
2016. január 18. 19:16
Gyerekek, lassan ideje lenne ám húzni egy vonalat és azt mondani: aki azt átlépi, az bizony megy a rácsos szállodába - vagy akár a kötélre is. Nos igen, itt az ideje bevezetni a Sariját Európában is. A Köln-típusú problémákat garantáltan orvosolná, de gyilkosoknak, pedofileknek, dzsihádistáknak, szemét pénzūgyi tolvajoknak (sorolhatnánk egy napig) igen jól megmutatná a helyes irányt. Mert qrvára eltévedtek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!