Így fogott kezet Hofer és Van der Bellen utóbbi győzelme után

2016. december 04. 19:57

Az osztrák Kurier szerint egy láthatóan megtört Norbert Hofer és egy boldog Alexander Van der Bellen fogott kezet egymással.

2016. december 04. 19:57

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2016. december 05. 10:21
Mikor lez meg a választás végleges eredménye ?
néhai Ch.Pilot
2016. december 05. 00:46
Érdekes... Hofer sok mindennek látszik, de éppen megtörtnek nem. Ezek a ballibek se veszíteni (USA), se nyerni (Österreich) sem tudnak méltósággal. A nyertesbe is, a vesztesbe is belerúgnak még egyet.
Akitlosz
2016. december 04. 22:00
Milyen jó, hogy más országban engedik szavazni a népet az ország első emberéről, így legalább láthatunk ilyesmit, ha már Magyarországon tilos, a közakarat ellenére!
kérdés
2016. december 04. 22:00
Nekem nem az a benyomásom, hogy Hofer tört meg. Vander Bellen viszont elég roncs, a ragyogó eredmény dacára. Amit konkrétan majd az elkövetkező pár nap után mi is megtudhatunk. Bár a nzz már 5-kor tudta a végeredményt. Ja, egy viccet is hallottam ma: A Pápa és Trump találkoznak egy tengeri hajón, a Pápa süvegét lekapja a tengeri szél, s sodródik a vizen. Trump lemászik a hajólétrán, a vizen járva a fövegért megy, visszahozza a Pápának. Másnap az újságok megírják, hogy Trump még úszni sem tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!