Breitbart: Magyarország támogató családpolitikája kifizetődőnek tűnik

2022. január 17. 10:21

Az amerikai portál a bevándorláspárti politikával szemben hozta föl hazánkat, mint jó példát.

2022. január 17. 10:21
null

Miközben az Egyesült Királyság a következő évtizedben 5,6 millió bevándorlóval támasztaná alá a csökkenő népességét, Magyarország családpolitikája kifizetődőnek tűnik – említette a Breitbart. A cikk röviden kitért arra, hogy Magyarország számos pénzügyi ösztönző intézkedést hajtott végre a születő gyermekek számának növelésére. Ennek hatására

2020 első felében öt százalékkal nőtt a születési ráta.

Rámutatott, hogy mindez annak ellenére történt, hogy a koronavírus nagy pusztítást végzett Magyarországon.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. január 19. 10:41
A délibábos Hortobágy Magyarországon van.
Box Hill
2022. január 17. 13:00
Breitbart - Bilderberg 1:0
Szittya66
2022. január 17. 12:31
Minden forint, ami egy magyar gyermek megszületését segíti elő, az jó helyre megy! Költsenek rá nyugodtan, akár még többet is!
Agnieszka
2022. január 17. 12:14
Nagyon egyszerű, FEL KELL SZÁMOLNI A GYERMEKES CSALÁDOK saját réteghez képesti RELATÍV SZEGÉNYSÉGÉT. Már csak a napközbeni gyermek nevelésre, ellátásra kellene valami elfogadhatót létrehozni, a jelenlegi, iskolások tekintetében kevéssé elfogadható helyett. Kisgyermekes anyának a 8 órás munkaidő is sok a közlekedéssel megfejelve. A gyermekbetegségek, a hosszú nyári szünet mindig gond lesz és ez annyira szomorú. Nem mindenhol vannak rokonok, akikre lehet építeni. Anyám föl-följárt hozzánk, de azért megszámolta a lépéseket a buszmegállótól és időnként el is mondta. Túléltük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!