Breitbart: Kemény tárgyalófél a Moszkva-barát, nacionalista magyar kormány

2022. május 11. 09:49

Szerintük az embargó megakasztása ütőkártya a kormány kezében.

2022. május 11. 09:49
null

Az embargó megakasztása ütőkártya a magyar kormány kezében – írta meg a Breitbart. Szerintük az Oroszország ellen irányuló legújabb szankció legnagyobb kerékkötője „a Moszkva-barát, nacionalista magyar kormány”, amely kitart amellett, hogy a javaslat felér egy atomcsapással a gazdaságra nézve.

Megírták, hogy a földgáz 85 százalékát, a kőolaj hatvan százalékát az oroszoktól szerezzük be, valamint, hogy

a vétónk alapjai valóban megalapozottak.

Miért vétózunk a Breitbart szerint?

Az amerikai oldal szerint Magyarország felhasználhatja a szankció megakasztását a 8 milliárd dollár értékű járványügyi segély biztosítására, amire – szintén a cikk szerint – szükségünk is lesz az elharapózó infláció miatt. Hozzátették, hogy azt nem rég a szabálysértési eljárással párhuzamosan visszatartotta az EU az elégtelen korrupcióellenes intézkedések miatt.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. május 11. 15:01
:D :D Az anyátok hülye picsája! :D :D Breitbart... Mi ez...? Valami német, náci sajtó...? :)
Reszelő Aladár
2022. május 11. 13:39
Vannak jó és rossz nacionalisták. Az ukrán jó, az magyar az (mindig) rossz. Mi bátorkodunk a saját érdekeinket érvényesíteni a szövetségesek mellett. Az USA bátorkodik a saját érdekeit érvényesíteni akár a szövetségeseivel szemben is. Továbbra sem óhajtunk megdögleni Ukrajnáért.
RasPutin
2022. május 11. 12:22
Ha a Breitbart szerint is Moszkva-barát az Orbán kormány.... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
formaegy
2022. május 11. 11:45
A rohadt gyilkosoknak mekkora a pofájuk! Nagy marha volt Putyin! Rátok kellett volna dobni egy kib...tt atomot! Ami késik nem múlik! Remélem előbb-utóbb megcsókol benneteket egy atom. A föld felszínével kellene egyenlővé tenni benneteket rohadt gyilkosok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!