Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

NATO: Egy orosz nukleáris csapásra „fizikai reakció” lesz a válasz

2022. október 12. 20:22

„A nukleáris fegyverek bárminemű használata példátlan következményekkel járna Oroszország számára” – jelentette ki a NATO egy vezető tisztviselője.

2022. október 12. 20:22
null

A nukleáris fegyverek bárminemű használata példátlan következményekkel járna Oroszország számára – jelentette ki a Reuters tudósítása szerint a NATO egy vezető tisztviselője szerdán. A tisztviselő szerint egy ilyen lépés „fizikai reakciót” váltana ki Ukrajna szövetségesei,

sőt potenciálisan a NATO részéről is.

Hozzátette, hogy Moszkva az atomfenyegetéssel próbálja távoltartani az észak-atlanti katonai szervezetet és más országokat az ukrajnai háborúban való részvételtől.

Nyitófotó: AFP

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2022. október 13. 12:24
Ez már a profi bokszolók meccs előtti verbális farokméregetésének a szellemi szintje, csak itt a tét jóval nagyobb, és véresen komoly.
Birkány
2022. október 13. 09:56
"stug"!? Mint a náci rohamlöveg ? Lényegtelen, csak te is legyél velem az epicentrumban, nem fog fájni.
pipa89
2022. október 13. 05:43
A NATO-t azonnal fel kell oszlatni, különben az európai emberek életére tör: KIROBBANTJA A NUKLEÁRIS HÁBORÚT EURÓPÁBAN! EMBEREK! KI AZ UTCÁRA TÜNTETNI! LE A NATOVAL! LE A FINÁNCPOLITIKUSOKKAL! LE A GLOBALISTA TŐKEÉRDEKKEL! B É K É T !
kafabatka
2022. október 13. 00:26
Tegyük fel,megtörténik Ukrajna területén. Nem NATO tag. A NATO mégis megtámadná Oroszországot atomfegyverekkel? Mint gyerekek a homokozóban. Komolytalan. Nem tennék,mert a szaros jólétük fontosabb a becsületnél. Igen,nem tartanák a szavukat. Még ha az ukránok ezért is szenvednének,a NATO elit rétege nem kívánna bunkerekben élni konzerveken a mindenféle jobbnál jobb ételekkel megterített roskadozó asztalok helyett...a dühös tömeggel. "Olyan szép a Föld és az élet!-gondolnák a parancs kioadása előtt,és a 23,2 celsius fok is olyan kellemes a brüsszeli fellegvárban. Kényelmes meg minden. Internet is van,skype-olhatok a családdal,azoknak ott meg már mindegy. Minket úgy sem támadtak meg. Ja,úgy sem mernének,nem olyan hülyék azok sem. Ők is élni akarnak,meg az emberiség jövője is számít,ugye. Jobb a békesség. Úgy teszünk,mint elődeink '56-ban. Hát nem jól jártunk vele? Meg a világ,igen! Hallgatni aranyat ér!" https://t.me/intelslava/39067
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!