Ezek Medvegyev 2023-as jóslatai

2022. december 27. 12:43

A volt orosz elnök szerint az USA-ra polgárháború vár. Míg Európában feláll a Negyedik Birodalom.

2022. december 27. 12:43
null

Dmitrij Medvegyev nemrég úgy fogalmazott a Twitter-oldalán, hogy „szilveszterkor mindenki jósolgat. Sokan futurisztikus hipotézisekkel állnak elő, mintha versenyeznének, hogy a legvadabbakat, sőt a legabszurdabbakat válasszák ki” – tette hozzá az orosz politikus. 

Ezután ismertette a „szerény hozzájárulásukat”.

Medvegyev szerint a következő események következhetnek be 2023-ban:

„1.  Az olaj ára hordónként 150 dollárra emelkedik, a gáz ára pedig meghaladja az 5000 dollárt 1000 köbméterenként.

2. Az Egyesült Királyság újra csatlakozik az EU-hoz 

3. Az EU összeomlik az Egyesült Királyság visszatérése után; az eurót, mint korábbi uniós valutát kivonják a forgalomból.

4. Lengyelország és Magyarország elfoglalja a korábbi Ukrajna nyugati területeit.

5. Létrejön a Negyedik Birodalom, amely magába foglalja Németországot és »szatellitjeit«, azaz Lengyelországot, a balti államokat, Csehországot, Szlovákiát, a Kijevi Köztársaságot és más számkivetettek.

6. Háború tör ki Franciaország és a Negyedik Birodalom között. Európát felosztják, Lengyelországot pedig újra felosztják.

7. Észak-Írország elválik az Egyesült Királyságtól és csatlakozik az Ír Köztársasághoz.

8. Polgárháború tör ki az USA-ban, melynek következtében Kalifornia és Texas független államokká válnak. Texas és Mexikó szövetséges államot alkotnak a jövőben.

Elon Musk megnyeri az elnökválasztást több olyan államban, amelyek az új polgárháború végeztével a republikánusokhoz kerülnek majd.

9. Az összes tőzsde és pénzügyi tevékenységet végzők szervezetek elhagyják az Egyesült Államokat és Európát, és Ázsiába költöznek.

10. A Bretton Woods-i pénzgazdálkodási rendszer összeomlik, ez pedig az IMF és a Világbank összeomlásához vezet. Az euró és a dollár, mint globális tartalékvaluta megszűnik. Helyettük a digitális fiat valutákat fogják aktívan használni.”

A volt orosz vezető gondolatait azzal zárta, hogy üdvözölte „angolszász barátait és azok boldogan visítozó malackáit.”

Medvegyev vonatkozó bejegyzésének egyik alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnandi
2022. december 28. 11:33
"Elon Mus: epic thread! :D "
pemete jakab
2022. december 27. 20:30
"Ezek Medvegyev 2023-as jóslatai" Oroszországgal nem nagyon foglalkozik. Úgy látszik, ennyire fontos számára az orosz anyácska.
pemete jakab
2022. december 27. 20:29
"Lengyelország és Magyarország elfoglalja a korábbi Ukrajna nyugati területeit." Lengyelországot még megértem, de mi mivel foglaljuk el, gyakorlatilag nincs hadseregünk.
pemete jakab
2022. december 27. 20:26
"Ezek Medvegyev 2023-as jóslatai" Inkább fantazmagóriái.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!