Amerikai lap: Orbán a demokráciaellenes érzület megtestesítője

2023. január 06. 09:50

A Washington Post Orbán Viktor reakcióját emelte ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban.

2023. január 06. 09:50
null

A The Washington Post egy véleménycikkel jelentkezett, amit „a szerkesztőbizottság” jegyzett. A cikk a brüsszeli korrupciós botránnyal foglalkozott, viszont Eva Kaili és a katari pénzek mellett

érdemesnek tartották Orbán Viktort és a magyar miniszterelnök mémjét kiemelni.

Mint fogalmaztak, „nem meglepő, hogy Orbán Viktor, Magyarország jobboldali miniszterelnöke és a blokkon belüli demokráciaellenes érzületek egyik képviselője nem vesztegette az időt, hogy a Katar-gatet kihasználva Brüsszel képmutatását kiáltsa ki”.

Eme gondolat azon mém kapcsán szökkent „a szerkesztőbizottság” elméjébe, amellyel Orbán Viktor odaszúrt az Európai Parlamentnek még december közepén.

Mémmel szúrt oda Orbán Viktor az Európai Parlamentnek

Mint arról a Mandiner is beszámolt,őrizetbe vették az Európai Parlament baloldali alelnökét, Eva Kailit. A hatóságok egy Katarral kapcsolatos korrupciós ügyben folytatott nyomozás során vették őrizetbe a politikust, az ügyészség szerint a vesztegetők jelentős pénzösszegekkel és értékes ajándékokkal próbálták lefizetni az uniós parlament több magas rangú tagját.

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. január 06. 20:27
Inkább úgy mondanám, a demokráciának hazudott jenki világuralmi törekvésekelleni érzület képviselője.
Bokros Birka
2023. január 06. 15:09
A demokráciát meg az ámerikai szavazó halottak által elnöki pozícióba ültetett Bidé neo elvtárts testesíti meg! Egyre nevetségesebbé válik a háttéthatalom propaganda gépezete!
MrStokes
2023. január 06. 14:57
A büdös kommunista TWJ beszél, ahol elcsalták a választásokat, halottak szavazataival, halottakat is megszavazva.....söpredékek.
petike21
2023. január 06. 13:50
Aki korrupt aki lop az demokrata. Mindenki más mehet Isten hírével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!