Breitbart: Korrupcióellenes honlapot indít az EP Soros György támogatásával

2023. február 08. 10:02

A lap szerint ez a cselekedet „egy kétségbeesett kísérlet az uniós baloldal részéről a hitelessége visszanyerése érdekében”.

2023. február 08. 10:02
null

Négy baloldali EP-képviselő jelentette be, hogy elindult a LobbyLeaks nevű korrupcióellenes honlap, mely lehetővé teszi, hogy

teljes anonimitás mellett bárki bejelentést tehessen a Brüsszelben és Strasbourgban folyó gyanús lobbitevékenységekről.

– írta a Breitbart.

Soros alapítványa támogatja a honlapot pénzelő NGO-t

A lap ismertette, hogy a honlap egyik fő támogatója a hollandiai központú Corporate Europe Observatory nevű NGO, mely rendszeresen kap pénzügyi támogatást a Nyílt Társadalom Alapítványtól. 2020-ban például 800 ezer dollárt kaptak Soros György szervezetétől.

A Breitbart cikke szerint a honlap elindítása

arra, hogy visszanyerje hitelességét a brüsszeli korrupciós botrányt követően”.

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

***

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2023. február 08. 22:12
A DCLeaks hozta a 226 korábbi EP-képviselőt tartalmazó Soros-közeli listát. A "közeliség" leírása is szerepelt. Ez volt a legnagyobb politikai frakció az EP-ben. Ebből 52 megmaradt az elnökkel együtt. Itt az ideje Soros-közreműködéssel komoly, géppel írt névtelen korrupciófeljelentéseket gyűjtő honlapot csinálni. Ha kimaradt volna, ködösebb lett volna. Így ez maga az őszinte vallomás, de ki fogja merni ezt előadni?
Magyarvagyoknemturista
2023. február 08. 19:19
Tehát az ep nyiltan vállalja hogy korrupt. Gondolom egy soroshoz köthető szervezettel sem fognak foglalkozni csak orbánnal. Cseh katka nem számít, a pesti ingatlan biznisz nem számít, a külföldi kampánypénzek srm számítanak. Szóval a tényfeltáró kurva anyjukat!
Nicki
2023. február 08. 17:24
Minden nap kellene jelenteni ezen a honlapon a fövaros es kerületeinek mocskos ügyeit!
machet
2023. február 08. 17:14
Ha ez a korrupciós dolog előkerül már tudható is kitől,honnan milyen céllal indul el.A világ pénzügyeit kézben tartók első számú fegyvere ez.Ügyes csak már uncsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!