A Terminátor nagyon keményen üzent a zsidógyűlölőknek: Az antiszemiták lúzerek! (VIDEÓ)

2023. március 08. 04:43

Arnold szerint a gyűlölködők nyomorultul halnak majd meg – pont úgy, ahogyan éltek.

2023. március 08. 04:43
null

Arnold Schwarzenegger, mindenki kedvenc Terminátora a YouTube-on vette fel a kesztyűt az antiszemitizmussal szemben. A színész és volt republikánus párti kormányzó egy friss videóban próbálta lebeszélni az embereket az előítéletekről és a gyűlöletről. Miközben leszögezte, hogy

felidézte auschwitzi látogatásának emlékeit.

„Nácik? Vesztesek. A konföderáció? Vesztesek. Az apartheid mozgalom? Vesztesek. Nem akarom, hogy vesztes legyél. Nem akarom, hogy gyenge legyél ... annak ellenére, hogy a barátaim azt mondják: »Arnold, ne beszélj azokkal az emberekkel. Nem éri meg«” – jelentette ki. Kifejtette: könnyebb gyűlölni, mint tanulni, s a gyűlölködők nyomorultul halnak majd meg, pont úgy, ahogyan éltek.

 

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. április 16. 14:43
A szemiták a hazájuk, a nemzetük ellenségei.
holnapislesznap
2023. március 09. 00:06
Svarci jó karakter volt a filmvásznon - kedvencem volt anno a Fantom Kommandó, Emlékmás meg satöbbi. Az antiszemitizmust nem érdemes összemosni a gyűlölködéssel - mert ez nem a gyűlöletről szól, hanem egy működőképes szervezet (náció) immunrendszeréről, ahol is a szervezet zárt körű és nem fogadja el a rá káros hatással való elemeket. Szeretném megkérdezni, hogy a gyűlölet mit jelent és elítélendő -e. Engem a szemita népek minek néznek? Mi vagyok a szemükben? Gyaur kutya? Esetleg csicska goj? Esetleg egy kihasználni való rommá alázott földterület? És ha Magyarországon le merem köpni mohamedet, meg a mecsetet, meg a zsinagógát - mert e szent földön Csaba a leghatalmasabb és a Turulmadarat várom a végső óráimban, hogy repítsen föl a Csillagösvényre és ne "Allah Akbar" szóljon a lefejezett testem fölött Magyarországon - az gyűlölet -e.... hmmm... ? "pénzért minden és mindenki megvásárolható" - mondja egy-két-három vallás. De ha én nem akarok belefolyni a szemita népek játékába, akkor elítéltek emiatt? Nekem a földi dimenzióban hazám van, fentről pedig a Turul vigyáz rám. És semmi közöm sem idegen istenekhez, sem idegen kultúrákhoz. Kedves USA... nem kellett volna a zsidóitoknak négereket importálni Afrikából a good biznisz miatt... Kedves zsidók... nem kellet volna a pénzt hatalmi eszközzé tenni... Kedves világ... a hazátok az a saját otthonotok és az nem eladó.
Igazszó
2023. március 08. 23:04
Jó csicskájuk voltál arnold, de csak egy goj vagy nekik.
Martell 2
2023. március 08. 21:30
Kiáll a gazdáiért. Az apartheid nélküli életről tudnának mesélni az ottani fehérek, akiket még nem öltek meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!