Putyin vagy nem Putyin? – az itt a kérdés

2023. április 20. 07:34

Már hosszú ideje megy a vita arról, hogy használ-e testdublőrt az orosz elnök.

2023. április 20. 07:34
null

Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára szerint nem az orosz elnök látogatott el Herszon és Luhanszk régió megszállt területére, hanem az egyik testdublőre – számol be az Ukrajinszka Pravda alapján az Index. Ahhoz, hogy az igazi Putyinnal lehessen beszélni, legalább 10-14 napot kell karanténban tölteni – jelentette ki a lapnak Olekszij Danilov, s arra utalt, hogy az egyik hasonmása volt, amiből neki több is van. A titkár arra is felhívta a figyelmet, hogy az orosz elnök külföldi vendégeit távolt ültetik le tőle,

ha tárgyalásra megy hozzá valaki.

Korábban már több ízben felvetődött, hogy Putyin testdublőröket alkalmazhat egy-egy külföldi útján. Simone Malik portréművész – aki kivételes arcfelismerői képességgel rendelkezik – azonban korábban határozottan állította, hogy Putyin nem használ testdublőröket.

Nyitókép: Képernyőfotó Putyin herszoni látogatásáról

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. április 21. 02:12
aztan minek nektek tobb Putyin ? eggyel se birtok :)
Akitlosz
2023. április 20. 13:58
Nekem kicsit furcsa, hogy a Kremlben 5-10 méterre ül a munkatársaitól is, miközben civilekkel, katonákkal, tisztségviselőkkel nem problémázik a közelségükön az ilyen látogatásaikor.
brekker
2023. április 20. 11:58
A kisfülű oroszok gyanúsak.
need-info
2023. április 20. 09:59
Ez a real Putin!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!