Bayer Zsolt: Mert ugye, mint tudjuk, nincs migránskvóta

2023. június 09. 12:02

A publicista hangsúlyozta, hogy „ezek a gazemberek ismét döntöttek, most arról, hogy nem maradhat ki senki ebből a remek buliból”.

2023. június 09. 12:02
null

A publicista Bádog nevű blogján reagált arra az uniós döntésre, melynek értelmében a jövőben minden tagállamnak, így Magyarországnak is kötelező lenne migránsokat befogadnia.

„Nincs migránskvóta. És nem is lesz. Azt csak a »zorbán« találta ki...” – olvasható a véleménycikkben. A publicista úgy folytatta, hogy „tessék. Íme, a valóság. Ezek a gazemberek ismét döntöttek, most arról, hogy nem maradhat ki senki ebből a remek buliból,

nem maradhat többé senki sem az, ami, pedig már a »Jézus nevében-t!« kiáltó és kisgyerekeket megkéselő migránst is feltalálták az »Allahu Akbart!« kiáltó helyett. Itt a migránskvóta.”

„Szétrothadt ez az egész”

„És ha nem fogadod be őket, akkor fizetsz, hogy belegebedsz. Szétrothadt ez az egész.

– zárta gondolatait Bayer Zsolt.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

Orbán Viktor felháborodott: Brüsszel visszaél a hatalmával, erőszakkal akar bevándorlóországot csinálni Magyarországból!

Orbán Viktor kormányfő is reagált arra, hogy az Európai Unió (EU) tagállamainak belügyminiszterei Luxemburgban megszavazták a kötelező migránskvótát csütörtökön. 

 

***

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. június 10. 02:08
A 3 B megszólalt.. mindenki tudja ugye hogy mit jelent?! Buta, buzi, Bayer!
Varjú666
2023. június 09. 22:01
Gruevszki beleszámít a kvótába? Csak kérdem!
Mandolini
2023. június 09. 21:04
A hazaárulóktól elvenni az állampolgárságot és kilépni ebből a budiból!
Hydra Esus
2023. június 09. 20:56
Azért adtam a szavazatom a miniszterelnök úrnak és pártszövetségének, hogy ilyen ne történhessen meg. Oldják meg. Mindegy hogyan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!