Újabb állam tiltotta be a férfiak elindulását a női sportágakban

2023. június 10. 13:47

Ez az állam a huszonegyedik a sorban.

2023. június 10. 13:47
null

Missouri is csatlakozott az Egyesült Államok azon tagállamaihoz, akik törvényt hoztak a női sport védelme érdekében – írja a The College Fix.

Mike Pargson szerdán írta alá azt a törvényt, ami szerint nem indulhatnak a női sportokban magukat nőnek képzelő férfiak. A kormányzó az esélyegyenlőséggel indokolta a képést. Mint közleménye írja: „mi, Missouriban a valódi tisztességességet támogatjuk, nem olyan igazságtalanságokat, amelyeket társadalmi igazságosságnak adnak el”.

Missouri a 21. tagállam, aki betiltja, hogy transznemű nőnek mondott férfiak női sportokban elinduljanak.

Nyitókép: Gettyimages

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2023. június 12. 10:26
a nők a feminizmus jegyében egyenjogúságot, egyenlő elbánást akartak a férfiakkal szemben... most hogy megkapták, hirtelen rájönnek hogy jobb volt nőnek lenni??? vagy csak akkor akarnak egyenlő elbánást ha abból előnyük származik? ha nem, akkor nem akarnak???
istvanpeter
2023. június 11. 09:56
Némileg biztató, hogy lassan már a fél USA-nak megjön esze!
pandalala
2023. június 10. 23:16
férfiak nem indulhatnak csak elembétékukisak :-DDD
Johann Luipigus
2023. június 10. 21:27
Ki engedte meg, hogy férfiak induljanak női versenyen? Még a gatyáját is le kell perelni a féregnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!