Már amerikai szenátorok is vizsgálatot követelnek az Ukrajnának nyújtott katonai segélyek ügyében!

2023. július 03. 12:21

Már a tengerentúlon is aggályok merültek fel az ügyben.

2023. július 03. 12:21
null

A Breitbart című amerikai lap ukrajnai háborúról szóló hírösszefoglalója kitért arra, hogy Washingtonban több republikánus és egy független szenátor is

vizsgálatot követel az Ukrajnának nyújtott katonai segélyek összegével kapcsolatban.

Brüsszel számoljon el a Kijevnek juttatott milliárdokkal

A lap hozzátette, „a világ egyik legkorruptabb országának”, Ukrajnának küldött pénzekkel kapcsolatos kérdések nem csak Washingtonban merülnek fel: Orbán Viktor magyar miniszterelnök a múlt héten azt követelte, hogy Brüsszel számoljon el a Kijevnek juttatott 70 milliárd euró elköltésével, mielőtt átutalja a múlt hónapban bejelentett további 50 milliárd eurót – hívta fel a figyelmet a Breitbart.

***

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. július 04. 11:05
Ideje volt szóvátenni! Zselé számoljon el a vagyonával!
Vakfolt
2023. július 03. 14:46
Szépen egybecsúszik itt két dolog, egyrészt az ukránokat segítő adományokkal elszámolás, mind eu, mind amcsi részről, nade az is izgalmas, hogy az ukránok hogyan számolnak el azzal, amit kaptak! Ott is lenne meghöki rendesen. Ja persze, tudom, mióta a zórosz megszálló agresszorok meginvázolták őket, a korrupt tolvaj ukránok európai (anyagi és tárgyi) értékekkel rendelkező szentekké lettek, és értünk harcolnak áldozzák fel mindenüket, teljesen önzetlenül és ingyen.
Reszelő Aladár
2023. július 03. 14:42
Tehát az ukrán projekt a demokraták bulija és azok a repulikánusok, akik nem kaptam részesedést, azok most vizsgálódni szeretnének. Majd ha lejattolnak velük is, akkor minden rendben lenne és még fontosabb lenne Ukraja területi egysége.
EX_Terminator
2023. július 03. 14:17
Egy kurva vasat nem fognak kapni egy kurva vasat nem fogunk jóvá hagyni. a mi pénzünket erre nem fogják költeni, és pláne nem fogjuk elnézni a felelőtlen pénzszórást pláne nem másokéval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!