Kennedy kimondta: Az USA a világ szinte minden országában pénzeli az Amerika-barát újságírást (VIDEÓ)

2023. augusztus 29. 20:57

Majdnem mindenhol vannak médiumai, és több ezer újságírót fizet.

2023. augusztus 29. 20:57

A The Epoch Times nevű amerikai jobboldali hírportál augusztus 28-án közzétett egy felvételt, amelyen ifjabb Robert F. Kennedy, az amerikai Demokrata Párt egyik lehetséges elnökjelöltje arról beszél, hogy a CIA a világ szinte összes országában pénzel újságírókat, és ezáltal beleavatkozik az országok belügyeibe – vette észre a Magyar Nemzet.

Az interjúban Kennedy a következőt mondja:

„A CIA mára az újságírás legnagyobb anyagi támogatója világszerte a USAID-en keresztül. Az Egyesült Államok a világ szinte minden országában pénzeli az újságírást. 

Birtokában vannak médiumok, és több ezer újságírót fizet. 

Az Egyesült Államokban ezt nem tehetik meg, de 2016-ban Obama elnök módosította a törvényt, ami lehetővé tette, hogy a CIA népszerűsítse az amerikaiakat.”

Nyitókép: Alessandro Bremec / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2023. augusztus 30. 07:50
A CIA úgy utasította vissza Trump elnököt, mintha hatolom nélküli bohóc lenne. Bident pedig nyilvánvalóan ők és a háttérhatalom irányítja.
karakter-2
2023. augusztus 30. 07:47
És ki pénzeli a CIA-t, amely az amerikai elnökök felett áll.
starmind
2023. augusztus 30. 07:25
Az USA egy demokatikusan demokràciát exportáló demokratikus demokrácia. Ja, nem🤣 Egy alacsonyszintű, ám annál erőszakosabb stratokratia.
catalina11
2023. augusztus 30. 07:14
"A kérdésre, hogyan lehet egy nemzetet a tudta nélkül meghódítani, Rosenthal e műveletet a média teljes irányításának tulajdonítja. Azzal dicsekedett, hogy a hírek kezelése zsidó irányítás alatt áll. Amelyik folyóirat szerkesztősége nem hajlandó elfogadni hírszolgálatok ellenőrzött híreit, azt úgy kényszerítik térdre, hogy fizetett hirdetőiket megvonják [megfenyegetik, elidegenítik] a laptól. " Rosenthal 1970-es évekből..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!