Evezz, evezz a hírek tengerén

2023. szeptember 09. 12:48

Határozottan kijelenti: be kell fejezni a szexet! És ez az idióta egy egyetemen professzor.

2023. szeptember 09. 12:48
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Lássuk: A nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal való szexet – nem élvezetes és csak a férfiakról szól – idézi a Daily Star Holly Lawford-Smith feminista akadémikust, akit a transzviták ellentmondásos alakjaként aposztrofál. Holly Lawford-Smith úgy véli: alapvetően át kell gondolni, hogyan szexelnek a férfiak és a nők. A Melbourne-i Egyetem politikai filozófia docense szerint «rendkívül problematikus» az, ahogyan a legtöbb heteró pár szexel. Lawford-Smith azt állította, hogy ő maga «heteroszexuálisszex-ellenes», ugyanis még egy «állítólag jó szerető» férfi is csak félvállról véve gondoskodik a nő szexuális élvezetének biztosításáról, és az ágyban töltött ideje nagy részét azzal tölti, hogy «azt csinálja, amiben ő maga jól érzi magát».

Pompás! Adva tehát egy «nő», akinek még életében nem volt egy értelmezhető orgazmusa, de a hibát nem magában vagy a partnereiben keresi, hanem kozmikussá tágítja, és határozottan kijelenti: be kell fejezni a szexet! És ez az idióta egy egyetemen professzor, sőt akadémikus, innen is gratulálok az ausztráloknak. S egy pillanatra játsszunk is el a gondolattal, ahogy betiltják a szexet férfi és nő között – de akkor mi marad? Hát ez az, amibe bele sem merek gondolni…

De hamar megérkezik a válasz, ha tovább evezel: »Born From Love«, azaz Szerelemből született – ez az ELLE magazin legfrissebb számának szlogenje. A címlapon Hlatky-Schlichter Hubert gasztrovállalkozó és Szegedi László idegsebész szerepel a kislányukkal. Az Elle közleménye szerint a címlap célja, hogy »rávilágítson egy egyszerű igazságra: a szeretet nem ismer korlátokat«. A közlemény szerint fel akarják hívni a hazai média figyelmét a befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezni a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat, és ösztönözni a sokszínűségről, elfogadásról és egyenlőségről szóló párbeszédet.”

Értem én, lassan megértek én mindent, de lenne egy apró közbevetésem: két férfi szerelméből soha nem fog születni egyetlen gyermek sem. Szóval arra már megkaptuk a választ, hogy mi lesz, ha betiltatik a férfi és a nő közötti szerelem (vö.: Hofi: «Én megéltem, amikor tiltották, most tűrik, nem szeretném megélni, hogy kötelező lesz.»), de ismételjük meg, halált megvető bátorsággal, dacolva a pc, a woke és minden egyéb felesleges kretén virtuális térben elkövetett kivégzésével, hogy két azonos nemű egyed szerelméből nem lesz soha gyerek.”

MTI Fotó: Illusztráció. Mónus Márton

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
steweq
2023. szeptember 11. 21:40
Szerencsére a természet nem ismer kegyelmet, amikor az immunrendszere kiselejtezi a szervezet számára káros részeket. Egy homo-nak se lesz genetikai folytatása. Megy a "selejtbe".
Kovi Panna
2023. szeptember 10. 19:46
miért nem takarodik el végre ez a fröcsögő bunkó bajjer a kurva anyjába??? hát ez is kisz tag volt meg kommunista, a fityiszes faszok meg isszák a szavait!?!?! mivaaan???
Töki
2023. szeptember 09. 17:57
Jól mondod Zsoltikám!!!
olajfa1
2023. szeptember 09. 16:46
A "Sexet befejező" diplomát kapott a liberálnáci egyetemtől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!