Londonban muszlimok ezrei imádkoztak a Downing Streeten Palesztináért (VIDEÓ)

2023. október 22. 07:16

Megdöbbentő látvány.

2023. október 22. 07:16

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, továbbra sem csitulnak az indulatok sem Gázában, sem Európában. Sőt, Nyugat-Európa nagyvárosaiban egyre hevesebbek a Palesztina melletti kiállások.

Londonban és más városokban szombaton az AP hírügynökség jelentése szerint tízezrek vonultak fel, hogy követeljék Izraeltől a Gázai övezet bombázásának azonnali beszüntetését.

A BBC élő közvetítése alapján a rendőrség becslése szerint

csak Londonban mintegy 100 ezer tüntető vonult az utcákra, palesztin zászlókat lengetve és szolidaritást hirdetve.

A közösségi médiában egyre csak jelennek meg az erről készült felvételek, ezek egyikén a brit miniszterelnök Downing Street 10. szám alatt található rezidenciája is látható, mely előtt muszlimok ezrei imádkoztak Palesztináért.

A videót alább tekinthetik meg:

@pav.videos 20 OCTOBER LONDON!Thousands of people outside Downing Street praying for palestine 😱😱🔥🔥 #fypシ #fyp #foryoupage #foryou #palestine #israel ♬ original sound - PAV TV

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. november 03. 10:55
A keresztény ember zavarban van: nehéz tüntetni a zsidók mellett, amíg Jeruzsálemben, a Szent városban szélsőséges ultraortodox cionista zsidók főállásban járják az utcákat és ha keresztényt vagy arabot látnak veszettül köpködnek. és fújjak a sófárt rázzák a kolompot.. Ha meg az arabok akarják kiirtani a keresztényeket, mint "hitetlen gyaurokat", az sincs rendjén egyáltalán. Egy ilyen közös imádságot viszont tiszteletben tudok tartani, amíg utána 5 perc múlva nem indítanak rakétákat a másik fél kiirtására. 1500 évig Jeruzsálemben egyenrangúan tudott létezni zsidó-arab-keresztény. Mi történt azóta?
Nuttika
2023. október 22. 12:04
Muszlim stílusban kellett volna egy akció közéjük, ahogy ők szokták keresztényekkel és zsidókkal.
Uztu
2023. október 22. 11:12
Mert az nem megdöbbentő, hogy keresztények vonulnak a zsidó vallás követőiért? A muszlimok legalább sajátjaikért imádkoznak a keresztények meg azokért akik vallásilag ellentétben állnak.
KBA98
2023. október 22. 10:45
ahová be sem lehet lépni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!