Már megint transzneműek győztek – most épp női biciklisek felett arattak „fényes diadalt”

2023. október 14. 15:51

Egyre többeknek van elege ebből az új divatból.

2023. október 14. 15:51

Két amerikai transznemű biciklis büszkén ünnepelt október 7-én, miután arany- és ezüstérmet nyertek a chicagói CycloCross Kupa női versenyén, így a dobogóra csak egy biológiai nő, Allison Zmuda állhatott fel, aki bronzérmet szerzett – számol be a Híradó. 

A 25 éves Tessa Johnson és a 30 éves Evelyn Williamson nemrég még férfi kategóriában versenyeztek, de meglehetősen eredménytelenül.

A transznemű páros az év elején azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy számos női versenyen is győzni tudott, miközben sokaknak elegük van abból, hogy transznemű sportolók indulnak a női versenyeken, nagy vita van a kérdésben.

Ezt is ajánljuk a témában

Vajon lesznek-e transznemű sportolók a párizsi olimpián?

Egyre több férfi próbálja kihasználni a transznemű kártyát, hogy a nagy sportversenyeken a női mezőnyben indulhasson. Kérdés, ad-e teret mindennek a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, vagy megakadályozzák, hogy az elfogadás nevében méltatlan versenyzők nyakába kerüljenek az érmek?

Nyitókép:tvabtc.com

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zatoicsi
2023. október 15. 16:03
Most már mindegy. A nyugatnak huggyoztak. A romokon sivatagi majomember csordák fogják kis és nagydolgukat végezni, ahogy az meg vagyon írva.
Jose
2023. október 15. 08:37
Bárki, aki ezt engedi, Szibériába küldeném 3-4 hónapra "tanulmányútra". -40 fok, farkasok, befagyott kút az udvaron.
Kybon
2023. október 15. 01:44
Miközben a muszlim világ konzekvensen készül az öldöklésre, a Nyugat felállva éljenzi az elmebetegeket. Így nettó kiszámítható a végkifejlet...
mnmn
2023. október 14. 22:54
A győztes különdíja egy tökönrúgás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!