Az izraeli kormány bejelentette, megkapták a listát a túszok nevéről, akiket szabadon bocsátanak

2023. november 23. 19:24

Felvették a kapcsolatot az érintettek családjaival.

2023. november 23. 19:24

Miután Katar bejelentette, hogy pénteken életbe lép a túszalku, vagyis több izraeli túszt szabadon engednek, az izraeli miniszterelnöki hivatal arról tájékoztatott, hogy megkapták azoknak a személyeknek a listáját, akiket a Hamász elenged – írja a Times of Israel.

A hivatal közleményében leírja, hogy minden érintett családját értesítették, azokét is, akik nincsenek a szabadon bocsátandók listáján.

A médiát arra kérték, amíg nem engedik el a túszokat, ne közöljék a neveket tartalmazó listát.

Nyitókép: YING TANG / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 24. 16:07
A palesztinok nem őslakosok, hanem migránsok. Az őslakó zsidók már 2000 éve éltek itt, mikor az első burnuszos arab erre-tevegelt. Ráadásul olyan, hogy palesztin nép, NEM IS LÉTEZIK. Erre bizonyság az összes, 1960 előtt kiadott Encyklopédia, Lexikon, és a világ népeivel foglalkozó tudományos kiadvány, és könyv. szvsz Szvv rosszul tudja. Palesztina az egy régebben is használt földrajzi fogalom. Az ott élőkre - zsidókra, keresztényekre, arabora mondták, hogy palesztinaiak. Az itteni arabok nem külön arab népcsoport, még a kiejtésjük is megegyezik Sziriában és Jordániában élőkével
Tommaso
2023. november 24. 16:03
Orbanisztánnak senki nem parancsol! Igaz, nem is kedveli senki.
Nehidd El
2023. november 23. 23:11
"A médiát arra kérték, amíg nem engedik el a túszokat, ne közöljék a neveket tartalmazó listát." versus "A magyar lányok nem lesznek a Hamász által szabadon engedett túszok között"
Tommaso
2023. november 23. 20:05
A palesztinok nem őslakosok, hanem migránsok. Az őslakó zsidók már 2000 éve éltek itt, mikor az első burnuszos arab erre-tevegelt. Ráadásul olyan, hogy palesztin nép, NEM IS LÉTEZIK. Erre bizonyság az összes, 1960 előtt kiadott Encyklopédia, Lexikon, és a világ népeivel foglalkozó tudományos kiadvány, és könyv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!