Az oroszok levadásznák a Meta szóvivőjét

2023. november 26. 21:17

Bűnügyi nyomozást indítottak a vállalat munkatársa ellen.

2023. november 26. 21:17

Oroszország a körözött személyek listájára tette a Facebookot és az Instagramot üzemeltető Meta szóvivőjét, Andy Stone-t – írta meg a Guardian.

A TASZSZ orosz hírügynökség közölte, hogy az orosz belügyminisztérium bűnügyi nyomozást indított Stone ellen, de nem hozta nyilvánosságra a nyomozás részleteit vagy a vádakat.

Az ügy előzménye, hogy Oroszország tavaly tavasszal eljárást indított a Meta több alkalmazottjával szemben, mert a vállalat feloldotta az orosz hadsereg elleni felhívások tilalmát a platformjain. A két közösségi oldalt 2022. márciusában, az Ukrajnával szemben indított invázió kezdete után betiltották Oroszországban.

Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 03. 18:32
Mocsadék Putler-birodalom…🤮🤮🤮
nempolitizalok-0
2023. november 27. 10:48
Magyarország is levadászhatná. "A Facebook anyavállalata, a Meta Platforms szándékosan úgy alakította ki közösségi platformjait, hogy még több gyereket vonzzanak az oldalakra. A vállalatnak ugyan tudomása volt az Instagramon regisztrált több millió kiskorú felhasználóról, de fiókjaiknak csak töredékét törölte – derül ki a The Wall Street Journal és a The New York Times című amerikai napilap jelentéseiben leírt, nemrég nyilvánosságra hozott bírósági beadványból."
nempolitizalok-0
2023. november 27. 10:06
Jogos.
zatoicsi
2023. november 27. 06:39
alexandrosz-2: látom a te mottód az, hogy kétféle gyógyszer létezik, az egyikre lehet inni a másikra viszont érdemes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!