Három embertípus van, akiket mindennél jobban irritál egy fegyveres zsidó látványa

2023. november 10. 10:06

Ez a kommentekből megállapítható.

2023. november 10. 10:06
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„A kommentekből megállapítható, hogy három embertípus van akiket mindennél jobban irritál egy fegyveres zsidó látványa:

1. A fegyvertelen zsidót, mert rádöbbenti, hogy a világ nem úgy működik ahogy azt fél évszázada hazudja magának.

2. Az airsoftos nácit, mert egyből kiújul tőle a péniszirigysége.

3. Az antiszemita progresszívot, mert mindazt jelképezi számára amit a legjobban gyűlöl: a nemzetet, a vallást és az egyén Istentől kapott szabadságát.”

***

***

Nyitókép: Robert C. Castel Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2023. november 24. 16:22
Hitler kap egy hét szabit Lucifertől, de két nap után visszatér a pokolba. Lucifer megkérdi: - Mi a gond Adolf? Nem volt jó odafent? - Megbolondult a világ. Manapság a németek seftelnek, a zsidók háborúznak.
kafabatka
2023. november 11. 19:25
Engem nem zavar. A kivételezés zavar. Kimondom,hogy a HAMASZ terrortámadást hajtott végre. Az erre adott izraeli válasz módja és mértéke zavar. Kimondottan lakóépületeket bombázták. Ez bosszú. Érdekes,hogy a bosszúvágyból elkövetett gyilkosságot súlyosbító körülménynek fogja fel a bíróság,ugye? A bosszút önvédelemnek titulálják Izrael esetében. A HAMASZ bűnös,de Izrael eléri,hogy a világ megutálja őket. És amíg világ a világ,arrafelé nem lesz béke.
Box Hill
2023. november 11. 18:15
A Wehrmacht tele volt zsidó és részben zsidó katonákkal. Erről írt Bryan Mark Rigg: Hitler zsidó katonái című könyvében (University Press of Kansas, 2002) A legmagasabb rangú közülük Erhard Milch Feldmarschall (tábornagy) volt, Göring helyettese a légierőnél. A félzsidó Helmut Wilberg például szintén a Luftwaffe-nél volt tábornok. A szerző témában második kötete (Hitler zsidó katonáinak életrajzaiból) fülszövegében azt írja: „Százötvenezerre tehető azoknak a zsidó és részben zsidó katonáknak a száma, akik a második világháború során a német véderőnél szolgáltak.” A főtisztek közül 77 volt zsidó származású, közülük 25 tábornok. Az alacsonyabb rangúak közül a legelismertebb egy olyan katona, aki a kurszki páncélos csatában hat szovjet páncélos megsemmisítésért kapott kitüntetést. (The Age, 1997. április 4.) Ezek aztán kiket irritáltak?
EX_Terminator
2023. november 11. 11:36
Ennyike!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!