Salvini: Az EU intézményei a gyűlöletkeltést finanszírozzák, aztán csodálkoznak, ha Franciaországban embereket gyilkolnak meg

2023. november 04. 18:31

A Liga jobboldali párt vezetője arra hívta fel a „zavarodott” baloldali tüntetők figyelmét, hogy olyan szélsőséges iszlamizmusnak otthont adó országok mellett vonulnak fel, amelyek tiltják vagy halállal büntetik a melegeket, vagy eltiporják a nők jogait.

2023. november 04. 18:31

Korábban megírtuk, hogy a nyugati civilizáció, valamint az általa kivívott jogok, biztonság, béke és szabadság mellett hirdetett meg demonstrációt Milánóba, november 4-re Matteo Salvini, a Liga jobboldali párt vezetője. 

Az Európai Unió intézményei a gyűlöletkeltést finanszírozzák, és utána csodálkoznak, ha Belgiumban vagy Franciaországban embereket gyilkolnak meg

– hangoztatta Matteo Salvini, a jobboldali olasz Liga párt vezetője az antiszemitizmus és a terrorizmus ellen rendezett megmozduláson Milánóban szombaton.  

A Liga politikusa elmondt: „»hányingert kap« azoktól, akik a gyűlölet, a vérontás és az erőszak terjesztőit finanszírozzák Strasbourgból és Brüsszelből, majd elcsodálkoznak, ha megölnek egy tanárt Franciaországban vagy két svéd szurkolót Belgiumban” – utalt a nemrég elkövetett terrorista merényletekre.

Arra hívta fel a „zavarodott” baloldali tüntetők figyelmét, hogy az izraeli-palesztin konfliktus esetében a szélsőséges iszlamizmusnak otthont adó országok mellett vonulnak fel, amelyek tiltják vagy halállal büntetik a melegeket, vagy eltiporják a nők jogait. Matteo Salvini hangoztatta, hogy Gázában tíz év börtön jár a melegeknek.

Salvinin az ENSZ képviselőit pedig arra szólította fel, 

menjenek Teheránba tiltakozni, ahol épp egy férfit és egy nőt készülnek felakasztani házasságtörésért.

Matteo Salvini úgy vélte, a milánói tüntetés annak bizonyítéka, hogy Olaszország és a Nyugat nem élhet félelemben, és vélemény- és szólásszabadságot akar magának a gyűlölettel, erőszakkal és a rákként terjedő antiszemitizmussal szemben.

(MTI)

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. november 05. 03:53
MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 https://vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ https://m.youtube.com/watch?v=prQcjgGJLa8&t=8s&pp=ygUSYmlzdGV5IHpzdXpzYSAyMDIz https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg MINDEN ÉLET SZÁMÍT 🤍
survivor
2023. november 04. 22:06
A háború finanszírozása az EU Békekeretből....
survivor
2023. november 04. 22:04
Contractor2 Benito tudná őket irányítani...
survivor
2023. november 04. 22:02
Saría vs. LMBTQ... EHHEZ nem kell sok ész. Feminizmus vs.burka..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!