Végre ez is kiderült: a szülő–gyermek kapcsolat a fejlődés akadálya a balliberálisok szerint

2023. november 18. 09:15

Tanulmány készült az LMBTQ-lobbi hatalomátvételéről Európában.

2023. november 18. 09:15

Az MCC Brussels tanulmányt készített „Hogyan vette át az LMBTQ az uralmat Európában – Hogyan használta fel az EU az LMBTQ-érdekképviseletet a Kelet démonizálására?” címmel.  Nézzük a jelentés három legfontosabb állítását:

1) Az LMBTQ-jogok terjesztése abban a problémában gyökeredzik, hogy identitást találjanak Európának

Az első pontot így foglalja össze a Magyar Nemzet a tanulmány alapján: „az uniós identitásképzés egy olyan formát öltött, amely elkezdett az alapvető jogokra fókuszálni. A Lisszaboni szerződés az Alapjogi Chartát ugyanolyan státusszal ruházta fel, mint az eredeti alapító szerződéseket. Ez jogi kötelezettséget teremtett az EU számára azoknak az értékeknek a fenntartására és érvényesítésére, amelyeket a jelenlegi tagállamokon belül egyre inkább megkövetelt a tagjelölt országoktól. A tanulmány szerint ez fokozta azt, hogy 

az alapvető jogok – amelyeket egyre inkább LMBTQ-jogokként határoznak meg – kulcsfontosságú tényezővé váltak 

az EU kapcsolatainak alakításában."

2) Az LMBTQ  NGO-k Közép-Európára való mániákus összpontosítása a nyugati felsőbbrendűség-érzetet képviseli

A nyugati világ képtelen az önmeghatározásra, írják, azaz azt mindig másokkal szemben teszi és nem voltak pozitív céljai. A vasfüggöny lehullása után a bevett „mi nem ők vagyunk” narratívát, azaz a nyugati jó világ és a keleti kommunizmus szembenállását újra kellett határozni. 

Az újragondolás eredménye egy imperialista megközelítés lett, ami úgy tekint a kelet-közép-európai térségre, mint aki magát nem tudja megreformálni

 és külső beavatkozásra van szüksége.

3) A nyugati elitek nemzeti szuverenitás iránti ellenszenvét is példázza az LMBTQ nyomás

A melegjogok mögé bújva egy 

nemzeteken átívelő identitásképző közösséget próbálnak építeni. 

Ennek a közösségnek a tagjai meghaladják a nemzetállamok kereteit, azon túl alkotnak egy közösségtudatot, persze a részese csak akkor lehet valaki, ha mindenben egyetért a szabályokkal és semmiben nem kérdőjelezi meg azokat – összegezi a Magyar Nemzet.

Egy a kötet kapcsán szervezett beszélgetés során felmerült, hogy maga 

a transzgender kérdésköre fokozatosan nőtte ki magát, hisz eleinte a női egyenjogúságot értették rajta. Ez fokozatosan átalakult a meleg és leszbikus jogokra, majd tovább dagadt (és dagad) 

az egyre több betűvel kiegészülő LMBTQ+ jogokra.

A heteroszexualitás erkölcsileg értéktelenné válik, a szülő akadállyá válik!

A nők egyenjogúságának hátán sokkal több minden belopakodik, egy olyan ideológiai környezet, ahol a heteroszexualitás erkölcsileg értéktelenné válik – hangzott el a beszélgetésen. „Bizalmatlanság alakult ki az LMBTQ lobbi előtt meghajlók felől abban, hogy 

a szülők majd a „negatív berögződéseiket” (azaz a hagyományos értékrendet) adják majd tovább gyerekeiknek és ebben az értelemben tehát a szülő-gyermek kapcsolat a fejlődés akadályává vált. 

Ennek a leküzdésére külső beavatkozásra van szükség, ami a nyugati világban akár a szülő tudta nélkül történik meg.”

Frank Füredi szociológus professzor, az MCC Brussels vezetője kiemelte: az identitáspolitika egy soha véget nem érő terep. 

„Ha az identitásod az áldozattá váláson alapul, akkor állandóan új harcokat kell találnod, még akkor is, ha ehhez a valóságot el is kell ferdítened”

– mondta. Füredi példája szerint ez olyan kijelentésekhez vezet, mint az, hogy „a homofóbia vagy a rasszizmus állapota még soha nem volt ilyen rossz”, amelyek nyilvánvalóan nem igazak.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Twitter
 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2023. december 03. 17:47
Alapvetően a demokrácia egyjoguság a hibás.A kisebbség nem kapott csak baromi nagy jogot,hogy ne kelljen megfelelni adott ország általános szokásos társadalmi elvarásának. Igy előnyt élvez a kisebbség mindig. A pedofil migránst felmenti a bíró,mert más identitású helyről jött.Nem korlázozza a alaptörvény,csak addig a pontig amíg betartja a jogot azaz játékszabály.Így ebből azt lehet következtetni ,ha egy buzi megöl valakit valójába egy évvel is megúszhatja.Azaz a jog nem demokratikus itt máris látszik,hanem diktatórikus a többséggel szemben. Demokratikus jogrendszer kellene ,ahol nem csak papiron van egyforma jog a bíróságon is.Ember nélkül Ai segítséggel akkor nem lehet bírót vesztegetni. Eleve az átoperált pl. faszi perelhető lehetne ,ha női sportban indulna. De ez jelenleg álom. Szerintem
fenris
2023. december 02. 12:20
A gyerekeinket akarták mindig is. Ők a végső cél, és a pedofilokból felkáderezett unterelit módszeresen halad előre.
istvanpeter
2023. november 18. 10:57
Hát azért elég súlyos helyzet elé nézünk, ha túl sok hülye lesz az emberi társadalomban.
Tasi János
2023. november 18. 10:54
Megkerestem róla a videót. Hogy rohadt volna az anyjukba a fejük! : https://www.youtube.com/watch?v=be0SN_vzGqE 11:00- tól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!