Egy 444-es cikkel igazolták: az orosz boltok még mindig tele vannak nyugati termékekkel

2023. december 31. 15:25

A Magyar Nemzet szemfüles módon használta fel a baloldali lapot.

2023. december 31. 15:25

Egyre inkább bebizonyosodik, hogy a szankciók hatásai Európára nézve rosszabbak, mint Oroszországra. Oroszországból ugyanis nem vonultak ki a nyugati márkák, jelentős részük nem tudta, nem is akarta elengedni a 145 milliós piacot.

A Magyar Nemzet vasárnap arról írt, hogy az ország egyik közepes városában járva a 444.hu-t hívták segítségül, hogy igazolják, mikor jártak egy adott orosz üzletben. Tehát kvázi a 444.hu lett a lap „közjegyzője”.

Fotó: Magyar Nemzet

A lap még több képekkel is illusztrálta, hogy valóban tele vannak nyugati termékkel az orosz boltok.

Fotó: Magyar Nemzet

***

Ezt is ajánljuk a témában

Viccnek sem nevezhető az Oroszország elleni 12. szankciós csomag

Nem lesz szankció az LNG-re, az atomenergiára és az olajárplafont sem csökkentik. Megerősítik viszont a tizenegyedik csomag célkitűzéseit, amely az volt, hogy megerősítse az azt megelőzőket. Ha az orosz gazdaság ettől nem rogy térdre végre, akkor semmitől.

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: JAKUB PORZYCKI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. január 02. 00:13
:D :D :D Köszönjük, ezt eddig is tudtuk! Elég megnézni 1-2 Oroszországban élő Youtuber videóját és tisztulni fog az értelmesebbekben a kép!
Steppenwolf
2024. január 01. 23:00
Érdemes követni az egykori rádiós Thúróczy Richárd csatornáját. Hónapokkal ezelőtt bemutatta, hogy nem vonultak ki a nyugati márkák Oroszországból. Minden luxusmárka maradt, hisz a legnagyobb piacuk a világon az orosz, de a ugyanúgy vannak Spar-ok, néhány cég csinált egy leányvállalatot és átnevezte az üzleteit, de ugyanúgy árulja a termékeit. Normális autókat vehetsz újonnan, mert a japán, koreai gyártók nem vonultak ki, de ha nagyon akarsz európait, emírségekbeli cégeken keresztül 10-20%-kal drágábban bármit bevisznek.
salmonella
2024. január 01. 08:04
Azt várom, hogy valamelyik libsi idióta beírja, hogy photoshop. Mert csak az az igaz, amit ők hazudnak.
19Vs1...
2023. december 31. 17:28 Szerkesztve
A mi boltjainkból , bezzeg hiányzik az orosz feketekaviár , meg az igazi orosz pezsgő , no meg az orbita és szokolrádió . Bár az utolsó kettő alkatrészeit beépítik a gyalásókba . A junoszty tv majdnem kimaradt , lehet ebből is gyalásó készül .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!