Élő adásban mutatott be a kamerának a BBC hírolvasója (VIDEÓ)

2023. december 07. 11:44

Buta viccként magyarázta az esetet.

2023. december 07. 11:44

Villámsebességgel járta be a világot a BBC News hírolvasójának, Maryam Moshirinek az esete, aki rendhagyó módon, középső ujja felmutatásával kezdte a december 6-i híradót. Miután észlelte a bakit, rutinosan váltott és elkezdte az adást.

A műsorvezető a kínos pillanatokra az X-oldalán (korábban Twitter) adott magyarázatot.

„Az adás kezdete előtt egy kicsit viccelődtem a stábbal. Úgy tettem, mintha visszaszámolnék, aztán amikor az egyeshez értünk, viccből megfordítottam az ujjamat, és nem tudtam, hogy ezt a kamera mutatni fogja.

Ez egy magánjellegű poén volt a stábbal, és nagyon sajnálom, hogy kikerült az adásba! Buta vicc volt

– fogalmazott a híradós.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. december 16. 18:37
Én még abban a korban szocializálódtam, amikor a "bemutat" szó még egészen mást jelentett. A Zs generációsok viszont pont azt a jelentést nem ismerik.
august
2023. december 09. 15:45
:)))))) Ezeken a híradásokon szétröhögi magát az ember, a híroldalakon látja meg az ember először, és olvassa, hogy mit ír a médiamunkás, idézem :- "Fakoffot" mutatott a bemondó a kamerának.. Már a harmadik ilyen fakoffos cím jön az ember elé, amikor fölteszi a kérdést magának, hogy mia lótúró az a "fakoff", meg kell nézni a cikket, hogy leessen mi is az.
fekete-hunyor
2023. december 08. 04:09
Native angol.
Box Hill
2023. december 07. 19:05
A BBC egy idő óta alkalmatlanokat alkalmaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!