Kiderült, mit csinál majd Putyin az ünnepek alatt

2023. december 24. 09:50

Az orosz elnök programjáról Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője nyilatkozott.

2023. december 24. 09:50

Vlagyimir Putyin orosz elnök valószínűleg rövid szünetet tart a közelgő ünnepek alatt – nyilatkozta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a TASS hírügynökség szerint. Arra a kérdésre, hogy Putyin pihen-e az ünnepek alatt, a szóvivő azt mondta: 

Részben valószínűleg, de soha nem használja ki teljesen az ünnepeket”.

Megjegyezte, hogy az elnök azt tervezi, hogy az ünnepek után nem sokkal folytatja üzleti útjait az orosz régiókba. „Az utazások röviddel az ünnepek után folytatódnak” – mondta a szóvivő, megjegyezve, hogy 

ezek az utazások nem lesznek „kampánycélúak”.

„Hogy miben különböznek a kampányjellegű utazások a munkalátogatásoktól? Ő egy hivatalban lévő államfő, minden útja munkalátogatás, minden a munkaprogramon belül fog történni” – magyarázta Peszkov. Hozzátette: Putyin egyszerűen folytatni fogja a régiók meglátogatásának megszokott gyakorlatát.

Fotó: ALEXANDER KAZAKOV / POOL / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 26. 21:37
Mocsadék háborús bűnös… a magyar rezsim nagy barátja.. 🤮🤮🤮
alenka
2023. december 24. 15:39
Csodaszép Karácsonyt kívánok Putinnak.
auditorium
2023. december 24. 14:59 Szerkesztve
A nyugati TV-hiradók már elárulták. Az idén december 25-én tartja az orosz ortodox egyház is a karácsonyt, tehát P. is vetet karácsonyfát, vesz ajándékokat szeretteinek, ellenőrzi ellenfeleit és azoknak külön küld üdvözlőlapot vagy valami finom kóstolni valót. A Pátriarkának adományt ad és imádkozik a Szt. Izsák katedrálisban.
FeketeFehér
2023. december 24. 13:17
Putyin ugyanazt csinálja az ünnepek alatt, mint előtte meg utána. Emberek százezreinek életét teszi tönkre naponta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!