Putyin kemény szavakkal búcsúztatta az óévet: „Oroszország sosem fog meghátrálni”

2023. december 31. 16:31

„Nincs olyan erő, amely képes lenne megosztani minket” – jelentette ki az orosz elnök vasárnap újévi beszédében.

2023. december 31. 16:31

Oroszország képes a legnehezebb feladatokkal is megbirkózni és sosem fog meghátrálni – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök vasárnap újévi beszédében, amelyet elsőként Oroszország távol-keleti felében sugároztak a televíziók.

Hangsúlyozta: semmi sem képes megosztani az orosz népet. „Nem egyszer bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a legnehezebb feladatokkal megbirkózni, és sosem hátrálunk meg, mert

nincs olyan erő, amely képes lenne megosztani minket,

elfelejtetni velünk ősapáink emlékét és hitét, vagy megtorpantani fejlődésünket” – húzta alá az orosz elnök.

Felidézte, hogy 2023-ban Oroszország határozottan megvédte érdekeit és értékeit. „Mi egy ország vagyunk, egy nagy család. Szavatoljuk hazánk biztos fejlődését, állampolgáraink jólétét és még erősebbé fogunk válni. Együtt vagyunk. És ez Oroszország jövőjének legmegbízhatóbb záloga” – mondta Putyin újévi jókívánságaival zárva beszédét hozzátéve, hogy 2024 a családok éve lesz Oroszországban.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: DMITRY ASTAKHOV / POOL / AFP

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 01. 12:30
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
koronaszepe
2024. január 01. 11:19
Egy hiteles sztalinista kommunista
salmonella
2024. január 01. 07:53
Egyszerű a képlet: kib@szta az összes sorosféle ngo-t, és nyugalom van. Ennyi. Mi meg küzdünk velük és pátyolgatjuk a jogaikat.
kukasmacska
2023. december 31. 22:36
Semmi keménységet nem látok ebben. Anglia, Franciaország, Kína vagy az USA sem mondja sose, hogy hátrálni fogunk, feladjuk, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!