A Donald Tuskok köztünk élnek

2024. január 14. 07:13

Ennek a Brüsszelnek pontosan ilyen alakokra van szüksége. Hazaárulókra és gazemberekre.

2024. január 14. 07:13
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Donald Tusk egy gazember. Sokan állítják Lengyelországban, hogy ezenfelül még német ügynök is, de én ezt nem hiszem. Nem azért, mert nem nézném ki belőle, ugyanis a jelleméből (jellemtelenségéből) következően éppen akármilyen ügynök is lehetne, pusztán azért nem hiszem a németügynökségét, mert ma Németország nincs abban az állapotban, hogy bármilyen rendű-rangú ügynököket foglalkoztasson, azon egyszerű okból, mivel ma a német vezetés nem ismer olyat, hogy német érdek.

S ha nincs érdek, akkor nincs érdekérvényesítés, s akkor ügynök sincs. Így aztán Donald Tusk egy szimpla gazember. S ha mégis ügynök, akkor Brüsszel ügynöke inkább. Így vagy úgy – mindenképpen hazaáruló.

Ennek a Brüsszelnek pedig pontosan ilyen alakokra van szüksége. Hazaárulókra és gazemberekre. Brüsszel ugyanis fel akarja számolni a nemzetállamokat, a »hazát«, hogy létrehozzon egy agyaglábakon imbolygó birodalmat, az európai egyesült államokat, Washington függelékét, az üres, nagy semmit. Ehhez a tervhez pedig hazaárulók szükségeltetnek, másképpen nem fog menni.”

Nyitókép: MTI/PAP/Adam Warzawa

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SABOTAGE
2024. január 15. 15:41 Szerkesztve
Az lehet hogy tusk gazember, de Zsolti te egy szarosszájú mocsadék gazember vagy!!! Menj te a büdös picsába a vértolvaj feleségeddel együtt!!!
llnnhegyi
2024. január 15. 00:16
Tusk mása voltál ma este! Nem szép dolog.
Zjzj
2024. január 15. 00:15
A gond az, hogy a Kadar korszak korcsai elnek koztunk, mint ez a moslek svab, meg a sok volt kiszes kis komcsi: zorban, kover, ader meg a tobbiek…
llnnhegyi
2024. január 15. 00:14 Szerkesztve
Zsolt! Nagy büdös pofonba szaladtál bele ma este a B Showban! Torockay igazat írt a Trianon Múzeumról és rólad. Benne vagy kötésig. Ezért szapultad a hőst! Szállás kiadás stb. Te tartozol bocsánat kéréssel. Nagyon csesznyén viselkedtél félórán keresztül. Még a 2006-s rendőrséget is bevédted . Vendégmunkások laknak az alapitvanyodban, ismerted be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!