A tárgyak ellen forduló, rombolásba fojtott düh igazi célpontja a német társadalom

2024. január 01. 19:46

Az a társadalom, amely gyermeki naivitással fogadja a migrációt.

2024. január 01. 19:46
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A tárgyak ellen forduló, rombolásba fojtott düh igazi célpontja a német társadalom. 

Az a társadalom, amely egyrészről gyermeki naivitással fogadja a migrációt és »hála« a média és kulturális elit valamint az őt megszálló Amerika agymosásának nem tud választ adni arra kérdésre, sőt már a kérdést sem érti, hogy ki ő valójában, másrészről viszont, az életet kizárólag egzisztenciális kérdésként kezelve sosem enged idegent a sorai köze. Ez valljuk be dühítő.

A lelki, szellemi semmi közepén egy karnyújtásnyira a fogyasztástól – ez most az afrikai, közel-keleti migránsok helyzete.

2024 arról fog szólni, hogy ilyen helyzet nálunk soha ne kovetkezhessen be!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: SEBASTIAN GOLLNOW / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. január 02. 23:17
Minden egyes migráns egy-egy szög Európa koporsójába. Illegális bevándorló nem kell!!! Nem elvárható, hogy bízzunk egy olyan emberben aki már az országunkba is törvénysértés árán jutott. Miért bíznánk abban, hogy egy ilyen alak betartja majd a törvényeinket? Miért bíznánk olyanokban akik euró ezreket fizetnek az embercsempészeknek, hogy illegálisan bejöhessenek a EU-ba? Ezek megélhetésért jönnek és nem akarják betartani a törvényeinket. Miért támogatnánk az európaiak segítségével visszaélőket?
mondeos
2024. január 02. 09:20
Figyelitek, hogy ezekben a témákban a libsibirkák egyre csendesebbek? Mi lehet ennek az oka?
survivor
2024. január 02. 03:14
Ha megnyerte, hadd vigye.....
zsocc44
2024. január 01. 22:55
De jó is lenne, ha halvány segéd dunsztja lenne Kötter úrnak a német társadalomról, német emberekről. Mivel ezt a purparlet NEM németek rendezték. Volt a XX. században 2 bulika, amit németek rendeztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!