Az Európai Unióban van egy ország, ahol üldözik a keresztényeket

2024. január 15. 18:18

Mégis csendben van Brüsszel, csendben vannak az illetékes biztosok, csendben az Európai Parlament „hős” jogvédői.

2024. január 15. 18:18
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Egészen felháborító, hogy nem képesek két egyértelmű, felmentő ítélet után békén hagyni Päivi Räsänent. Rég bebizonyosodott, hogy a főügyész minden vádpontja hamis, alaptalan, aljas rágalom. Mégis mit akar elérni az újabb fellebbezéssel? A kérdésre persze tudjuk a választ.

Ma az Európai Unióban van egy ország, ahol üldözik a keresztényeket. Egyet közülük, ország-világ szeme láttára. Ez az ország Finnország. 
Mégis csendben van Brüsszel, csendben vannak az illetékes biztosok, csendben az Európai Parlament »hős« jogvédői. Senkit nem érdekel a demokráciaféltők közül, hogy ma már veszélyben a szólás és vallás szabadsága.

Aljas világ ez, és egyre inkább azzá válik, ha nem teszünk valamit ellene.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. február 19. 19:16
Magyar hazaáruló EP képviselők! Most kellene kinyitni a szátokat jogállamisági ügyben! Ja, hogy nem ezért fizetnek benneteket?
Vasalo
2024. január 15. 21:44
Finnországban suttyomban mindig kommunizmus volt, es olyasmiröl mint szolásszabadság csak a mediábol hallottak. 89 elött szinte kizárolag az orosz piacbol éltek, most meg játszák a nagy orosz ellenséget.
Kanmacska
2024. január 15. 21:27
Igaza van! Jogállamisági eljárást kell ellene kezdeményezni!
Player1
2024. január 15. 21:10
FINGORSZÁG?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!