Veszíteni fog Amerika háborús elnöke

2024. január 22. 21:33

Joseph Biden amerikai elnök folytatja elődei hagyományát.

2024. január 22. 21:33
Biden Criticizes Trump in Capitol Riot Anniversary Speech in Pennsylvania
Tilo Gräser
Moszkvatér.com

„Joseph Biden amerikai elnök folytatja elődei hagyományát, és újabb háborúkat szervez a hadiipari komplexum javára Ukrajnában, a Közel-Keleten és legutóbb a jemeni húszik ellen. Egyedül elődje, Donald Trump szakított ezzel a hagyománnyal, és nem indított új háborút. Őt megelőzően a »Nobel-békedíjas« Barack Obama a legtöbb háborús nappal és új háborúval rendelkező amerikai elnökké vált. Biden háborús politikájának a belpolitikai költségeiről és következményeiről Seymour Hersh oknyomozó amerikai újságíró egy nemrég megjelent írásában foglalkozik, különös tekintettel a novemberben esedékes amerikai elnökválasztásra. Hersh biztos benne, hogy Donald Trump nemcsak a republikánus jelölt lesz a választásokon.

Jelenleg jó esély van arra, hogy amennyiben nem kerül bilincsbe, akkor novemberben nyerni fog. Mint ahogy arra is, hogy a republikánusok megnyerjék a képviselőházat és a szenátust.

Hersh szerint a demokraták megpróbálják tagadni a helyzetet, és arra hivatkoznak, hogy Biden egyszer már legyőzte Trumpot. De Biden kezdeti eredményeit a szegény amerikaiak millióinak helyzetét javító törvényhozás révén külpolitikai hibák sorozata semmisítette meg. Ezek az újságíró szerint tudatlanságnak és a kifejezett ruszofóbiának voltak köszönhetőek.

Biden és külpolitikai tanácsadói ezért nem voltak hajlandók biztosítani Vlagyimir Putyin orosz elnököt arról, hogy Ukrajna nem csatlakozik a NATO-hoz. Ez talán elég lett volna ahhoz, hogy megakadályozza az orosz vezetőt egy olyan háború kirobbantásában, amelyre messze nem volt szükség.”

Nyitókép: Bastiaan Slabbers / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. január 23. 01:46
Az volt a cél hogy kicsinálják a ruszkikat.
fideath-7
2024. január 22. 23:55
Mostmár Jemenben is az USA kavarja a szart... hát komolyan. Hallott ez a baromarcú állat a hútik rakétázásáról. Mi a jó kurva anyja köze van annak Bidenhez?
FeketeFehér
2024. január 22. 22:44
"Joseph Biden amerikai elnök folytatja elődei hagyományát, és újabb háborúkat szervez a hadiipari komplexum javára Ukrajnában, a Közel-Keleten és legutóbb a jemeni húszik ellen" Itt azért a cikk szerzője mindjárt az elején belefut saját hazugságai özönébe. :))) Ukrajnát az oroszok támadták meg, a Közel-keleti konfliktusok jóval de jóval Biden elnöksége előtt indultak, a jemeni húszik meg háborút indítottak a kereskedelmi hajózás ellen, Biden le se szarja a jemeni lázadókat. De az egész moszkvatér.ru simán orosz propaganda, Stiert meg az egész élete beágyazta a moszkvai hatalmi közegbe, és egész jól él belőle. :)))))
powerage
2024. január 22. 22:34
Jut eszembe, előkerült már Lloyd Austin védelmi miniszter a prosztataműtétje után, vagy tényleg igaz a pletyka és elkapták az oroszok a kijevi bombázások alatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!