Jordan Peterson: A magyar családpolitika a legmélyebben átgondolt, amivel valaha találkoztam

2024. január 24. 07:54

Jordan Peterson felhívja a figyelmet arra, hogy hazánk megállította a születési arányok csökkenését.

2024. január 24. 07:54

A népszerű kanadai pszichológus-politológus, Jordan B. Peterson professzor az X-en méltatta a magyar családpolitikát. „Sehol máshol nem találkoztam olyan mély gondolkodással, ami a magyarok családpolitikájában nyilvánul meg” – írja. Hozzáteszi: 

 A nők 25-100 százalékos mentességet kapnak a jövedelemadó alól egész életükben, ha gyermeket vállalnak: ez segít kiegyenlíteni az aránytalan terhelést, amelyeket reprodukciós szempontból viselniük kell. 

A sok segítség növelte a nők munkaerő-piaci részvételét, ezen kívül a magyarok csökkentették az abortusz- és válási arányokat, és megállították a születési arányok csökkenését.” 

Peterson ezt követően kiemelte: mindezekért Novák Katalinnak és az Orbán-kormánynak, például Orbán Balázsnak is jár a dicséret.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
II.baljoska61
2024. január 24. 11:23
"Zsivány-vérük utolsót lobban (Ezért olyan dühös vakok, rohanók), De megették rabolt kenyerük javát Galád, bűnös, mult századokban S már tartanak hitvány, zsoldos sereget. Hóseás átka fogant rajtuk, Hős vezérük is veszendő, kerge kos, Vén ajtóiknál hiába állanak Cifra ruháju szolga-hajduk, Hálókamrájukba a Sors beoson. Nemzetségük dölyfös fejérül Már-már hull is az inogó korona, Olyanná lesznek, mint a reggeli köd, Magzatjaiknak sora gyérül S polyvásan könnyű, melyet elhajt a szél. S hiába jönnek vér-ebekkel: Gyáva a zsoldos s azé, ki fizeti, Veszett zsiványoknak éj a sátoruk, De tiszta bátraké a reggel, Az ész, a tűrés, a mag és a Jövő. Meddő méh, tejnélküli keblek: Szik-sorsuk ez, hiába oly tombolók, Rejtett törvények kibontják titkukat, Miket érésig rejtegettek. Tombolj, zsivány-had, az átok fogott."
catalina11
2024. január 24. 11:00
1976 ÓTA AZAZ 48 ÉVE NEM TUDJA REPRODUKÁLNI MAGÁT A MAGYAR!!!" hát antal-jozsef-2, maga csak fröcsög és nyáladzik, a szüleinek kár volt belefogni a reprodukcióba. Talán nem magyarok?
B_kanya
2024. január 24. 10:11
"antal-jozsef-2 2024. január 24. 10:00 A MAGYAR 2100-RE KIHAL. EZ MÁR TÉNY..." A balf444szok szerint ettől a pertől kezdve NEM fog magyar gyerek születni. Mert a balf444szoknak a matek az ellensége.
B_kanya
2024. január 24. 09:51
"RasPutinChekke-Faint 2024. január 24. 08:19 Ákos mitvis mondott? Hol a nő helye?" NA, mit mondott? De szó szerint idézd, balf444sztalanhangya, ne csak kérdezgess. Na, ugrás csicska, feladatot kaptál, ne kérdezgess itt, dolgozz, mert hülye maradsz taxisofőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!