„Vírusnak” és „mutáns betolakodó fajnak” nevezte a fehér embereket a BBC egyik vezető munkatársa

2024. február 03. 16:48

Dawn Queva több bejegyzésében is „holokamuról” és „askenácikról” posztolt.

2024. február 03. 16:48

A BBC egyik vezető munkatársa a Facebookon számos antiszemita és összeesküvést szító üzenet mellett a „holokamu”-ról szónokolt, és a zsidókat „náci parazitáknak” nevezte – számolt be a Jewish Chronicle. A portál szerint Dawn Queva, a BBC Three műsortervezési koordinátora, aki a gyermekműsorok területén dolgozott. 

A csatorna vizsgálatot indított a bejegyzések miatt.

Egy január 25-i posztban például azt írta: „A Hamász náci apartheid parazitákat támadott, akiknek nulla joguk, történelmi kapcsolatuk vagy vérségi kötelékük van Palesztina földjéhez”. Egy másik bejegyzésében azt állította, hogy a Rothschild család áll a „holokamu” mögött, amely a holokauszttagadók által gyakran használt kifejezés, és amely szerint a náci népirtás kitaláció volt.

Más üzeneteiben többször is „vírusnak” és „mutáns betolakodó fajnak” nevezte a fehér embereket.

Pénteken Queva megosztott egy olyan videót is, amelyben a zsidókat „nagyon undorítónak” nevezte. 

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 20. 22:26 Szerkesztve
Mindig baj van, ha valaki a valóságról mer beszélni. Minden esetre a tanácsot ajánlatos betartani: fehér ember sötétedés után nem megy be a Sohóba. (Mert semmi biztosíték arra, hogy ki is jön. Kaftánban, pajesszal, sábeszdeklivel bemenni nappal sem ajánlatos. Négernek sem a jeruzsálemi siratófal környékén, ezek után)
lacika-985
2024. február 04. 18:37
Erről inkább nem mondanék semmit mert még itt sem türné el a nyomdafestéket . maradjunk annyiban hogy a zsidó nem fehér ember és van alapja ennek a niggernek amit róluk mondott .
vandor-58
2024. február 04. 17:03
Fehér rasszizmus mindig is létezett sajnos, ők sem kűlőnbek miközben azt állítják ők nem rasszisták csak eltanulták a fehérektől.
templar62
2024. február 04. 15:55
?Nativ American ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!