Ha egy baromállat „halál a zsidókra” üvöltéssel leszúr egy zsidót, akkor még vannak megvizsgálandó körülmények

2024. március 04. 08:53

Ugyanis nem lehet azonnal eldönteni, vajon antiszemita támadással állunk-e szemben. Bizony.

2024. március 04. 08:53
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Egy tinédzser – vajon norvég bálnavadász volt? – leszúrt Zürichben egy ortodox zsidót, miközben – több szemtanú állítása szerint – azt üvöltötte, hogy »halál a zsidókra«.

Majd jött a svájci rendőrség, és így szólt:

»Az áldozat, egy ötvenes éveiben járó ultraortodox férfi súlyosan megsérült a támadásban; a rendőrség szerint minden körülményt megvizsgálnak, nem zárták ki az antiszemita támadást sem.«

Értik ugye? »Nem zárták ki« még az »antiszemita támadást« sem. De azért még megvizsgálnak minden körülményt. Ugyanis, ha egy baromállat »halál a zsidókra« üvöltéssel leszúr egy zsidót, akkor még vannak megvizsgálandó körülmények. Ugyanis nem lehet azonnal eldönteni, vajon antiszemita támadással állunk-e szemben. Bizony. Még az is kiderülhet, hogy egy szegény, pszichológiai problémákkal küszködő ifjúról van szó. Ugyanis általában ez szokott kiderülni. Azt azonban a körülmények vizsgálata nélkül is kijelenthetjük, hogy az antiszemitizmus Magyarországon tombol.

De jó lenne minél előbb felszámolni, eltakarítani ezt a velejéig rothadt, szemét világot...”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:13
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­á­­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­r­­n­a­­­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Zjzj
2024. március 08. 12:29
Egy par eve meg te is zsidokat listaztal, kulon rovatod volt amiben egyenkent es kollektiv ellenuk agitaltal most meg azt hiszed, hogy te vagy az uj schindler meg wallenberg?! Egy moslek szavahihetetlen gazficko vagy, semmi mas!
nnjohn
2024. március 05. 05:50
Na de Zsolt !!!!! SOROS kapcsán ezt simán el lehet képzelni..... Elvégre nem a zsidósága miatt mártanák bele sokan a kést....
alexandrosz-2
2024. március 04. 21:14 Szerkesztve
Párezer baromállat zsidó tesód meggyilkolt Gázában pártizezer embert, megnyomoritott, sebesitett háromszor annyit. Nektek, szar zsidóknak és a sunyi zsideszes csicskáiknak ez kóser. Rohadjatok meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!