Izraeli lap méltatja hazánkat: Magyarország a legbiztonságosabb európai állam a zsidók számára

2024. március 12. 12:07

Ámicháj Chikli, Izrael diaszpórai kapcsolatokért felelős minisztere dicsérte Magyarországot.

2024. március 12. 12:07
null

Nyitókép: MTI/Ceglédi Zsolt

***

Pénteken négy napos látogatásra Budapestre érkezett Ámicháj Chikli, Izrael diaszpórai kapcsolatokért felelős minisztere, aki politikusokkal, zsidó és nem-zsidó közösségi vezetőkkel is találkozott – írja a Jediót Ahronót

A politikus méltatta Magyarország határozott álláspontját az antiszemitizmussal és a Hamásszal szemben, valamint az Izraelnek nyújtott támogatását. 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint ma Magyarország a legbiztonságosabb állam Európában a zsidók számára. Itt ugyanis nincs szükség
fegyveres őrökre a zsidók által látogatott intézmények bejáratánál a felelős bevándorlási politikának köszönhetően. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az izraeli tárcavezetővel tartott találkozóján hangsúlyozta, hogy Izrael továbbra is számíthat a magyar kormányra a terrorizmus és az antiszemitizmus elleni harcban.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­y­o­­­k­­­ ­­v­­­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 12. 21:42
Zsidó gyarmat vagyunk. De jön mèg kutyára dér! Rohadjon meg minden zsideszes szar!
Uztu
2024. március 12. 15:37
Thx, még belénk is rúgnak 🤣🤣🤣🤣🤣
alenka
2024. március 12. 14:54
Magyarázza el nekem valaki, milyen is a zsido- keresztény kultúra, vagy hasonló? ...minden fő vallás csupán magát táplálja, magát védi ,két egészen más vallás hogy kapcsolódhat ????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!