Vannak még egyáltalán franciák?

2024. március 07. 18:53

Nos, ha csupán a zsebekben lapuló útlevél biztosítja egy nemzethez tartozás eszményét, akkor kétségkívül vannak.

2024. március 07. 18:53
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: CHRISTOPHE ENA / POOL / AFP

***

„Vannak még egyáltalán franciák?!

Nos, ha csupán a zsebekben lapuló útlevél felirata biztosítja (illetve nem biztosítja) az absztrakció legmagasabb fokát, egy nemzethez tartozás eszményét, akkor kétségkívül vannak.

(...) Igen egy kivételes ország, ahogy minden nép és ország a maga módján kivételes a tagjainak és lakóinak szemében, amelynek hagyományai és szokásai vannak, amelynek történetei és történelme van. Ezt adják fel lustaságból, félelemből, konformizmusból a franciák és az árulásuk zsoldja a magány.

Te soha ne tedd ezt‼️ Mindig legyél büszke és állj ki a hazádért és a nemzetedért – legközelebb júniusban‼️ És hidd el, soha nem leszel egyedül! Júniusban is hajrá Magyarország‼️Hajrá magyarok!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dios1968
2024. március 08. 23:02
Na most ám ott ez az abortusz törvény nem akkora baj ám! Mert ha olyan félék tudnak ott születni mint ez a kiszolgáló micron, meg olyanok akik az ilyet meg is szavazzák akkor az nem baj ha nem születik sok
tintapaca
2024. március 08. 10:44
Az aggasztó, hogy Franciaország (és Nagy-Britannia is) atomhatalom , s ha a rakéták nyomógombjai muszlim kezekbe kerülnek, akkor nézhet az USA!
tintapaca
2024. március 08. 10:37
Franciaország esetében megvalósulni látszik Apponyi gróf trianoni jóslata. Ki is érdemelték az összes elkövetett gaztettük miatt. A plitikai elitek bűnei a köznépre hullanak vissza, akik őket választották! Így valósul meg a demokratúra félre siklása.
Dixtroy
2024. március 08. 07:55
És kibaszottul örülnek maguknak, hogy megszavazták az abortuszhoz való jogot! És nem is bánom, hogy eltűnnek a föld színéről, Trianonért megérdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!