Az amerikai szakértő nyíltan kimondta: ezért lesz majd Putyin egy merénylet áldozata

2024. április 01. 16:40

Jason Smart elmagyarázta, hogy szerinte mi okozhatja majd az orosz elnök vesztét.

2024. április 01. 16:40

A nyitókép illusztráció. Fotó: SERGEI KARPUKHIN / POOL / AFP

 

Jason Smart amerikai politikai stratéga és politológus a FreeDom tévécsatorna adásában arról beszélt, hogy Vlagyimir Putyin már nem tudja ellenőrizni, mi történik az országon belül – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A zn.ua szemlézte a műsort. Jason Smart szerint Vlagyimir Putyin orosz diktátort belső körének valamelyik tagja ölheti meg azok közül,

akik már megértik, hogy hamarosan eljön a korszakának vége.

Nem tud háborút nyerni egy másik országban, és az orosz gazdaság napról napra romlik. Nincs most semmi jó Oroszországban.

Azt hiszem, eljön a nap, amikor valaki Putyin környezetéből valaki megöli őt...”

– magyarázta a politikai stratéga.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­­y­o­k­­­ ­v­á­r­­­n­­a­­­k­­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
kiss.istvan770
2024. április 02. 17:53
"... az orosz gazdaság napról napra romlik. Nincs most semmi jó Oroszországban." Ez a szerencsétlen hülye melyik bolygón él? Az orosz GDP lassan de folyamatosan nő. A nyugati cégeknek csak a 20%-a vonult ki. Az USA két és félszer annyi uránt vásárolt tőlük tavaly, mint a korábbi években, összességében a kereskedelmi forgalom sem csökkent az USA-val. Oroszország külkereskedelmi forgalma folyamatosan nő. Az energiahordozók árát az európai szankciók jelentősen emelték. Nemrég láttam egy amerikai civil által készített videót egy szibériai plázából, ugyanolyan választék és olcsóbb árak, mint Európában.
antal-2
2024. április 02. 12:57
A moszkvai terrortámadás óta teljes családok tűnnek el nyomtalanul. Még az USA-ban is...úgy, hogy még a CIA sem tud róla.
harcimarci-9-9
2024. április 02. 07:06
Majd visszasírják, ha jön helyette egy erőszakosabb, pláne bosszúálló utód.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!