Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Véget ért Robert Fico műtéte: az orvosok mindent megtettek

2024. május 15. 22:23

A TA3 információi szerint innentől Robert Fico szervezetén múlhat, hogyan sikerül megküzdenie a sérüléseivel.

2024. május 15. 22:23

Nyitókép: ROBERT NEMETI / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

***

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Robert Kaliňák (Smer) védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt állítja, hogy Robert Ficót továbbra is műtik. Ezzel a kijelentésével cáfolta azokat a híreket, amelyet például a Markíza és a TA3 is közölt, miszerint a kormányfő stabilizált állapotban van és kommunikál. „Még mindig a műtőben van, az operáció zajlik” – jelentette ki Kaliňák.

A TA3 információi szerint a támadó a miniszterelnök hasát, medencéjét és ujját találta el.

Robert Fico műtéte véget ért, 3 óra 40 percig tartott, tájékoztat a TA3 hírtelevízió. A TA3 szerint Fico jelenleg mélyaltatásban van, és így is marad a következő órákban. Robert Fico sok vért vesztett, egy golyó a mellkasában maradt, egy golyó a beleiben okozott sérülést, egy pedig az egyik végtagját sebesítette meg, állítja a TA3.

A hírtelevízió információi szerint az orvosok mindent megtettek, most már Robert Fico szervezetén múlhat,

hogyan sikerül megküzdenie a sérüléseivel.
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2024. május 16. 08:40
Novicsok-5 2024. május 15. 22:37 Tökmindegy, a felvidéki magyarokat eláruló és a maffiózó Fico mögé felsorakozó fideszesek majd telesírják a párnájukat a mocsok végett. sajnálom anyádat, hogy egy ennyire buta gyereket kellett szeretnie. élete legnagyobb kihívása volt. azt mondják intézetbe is akart adni, de nem tudott, mert közölték vele, hogy egy szint alá ők sem mennek, hoznia kell legalább egy csimpánz szintét, akit elvállalnak. de kiderült anyád nem volt olyan seggbuta, mint te, ültetett pár fát az udvarra, amivel évtizedekig elég jól lekötött. csak akkor kellett téged a pincébe zárni, amikor vendégek jöttek vagy sintérek járták az utcát :D kár, hogy nincsenek már meg azok a fák, és nem azokon ugrálsz, hanem itt kommentelsz...
szintetikus
2024. május 16. 07:36
Szegény baloldaliakra is hatással volt az orbáni és bájer szintű uszítás és gyűlöletkeltés Magyarországon. Így már a baloldaliak is olyan agresszívek, mint a fideszes állatok. :D
Osztap_Bender
2024. május 16. 06:38
Az orvosok mindig, mindent megtesznek. Csak szegény beteg ezt nem mindig éli túl.
Lombi
2024. május 16. 06:05
Gyógyuljon fel mielőbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!