Elhunyt Bubba Smith

2011. augusztus 04. 11:22

A Rendőrakadémia híres óriása, a korábbi amerikai focista Charles „Bubba” Smith 66 éves volt.

2011. augusztus 04. 11:22

Charles „Bubba” Smith, a Rendőrakadémia sztárja Los Angeles-i otthonában hunyt el. A színész amerikai focistaként kezdte pályafutását. A texasi születési Smith eredetileg a University of Texast választotta egyetemének, ám oda nem engedtek fekete játékosokat, ezért választotta más fekete sportolókkal együtt a Michigant.

1971-ben Super Bowlt nyert a csapattal. 1976-os visszavonulásáig szerepelt még az Oakland Raidersnél és a Houston Oilersnél, kétszer választották be a szezon legjobbjainak gálameccsére, a Pro Bowlra.

Később kisebb szerepekben tűnt fel a tévében, amíg le nem szerződtették a Rendőrakadémia-sorozatba, melyben a csendes, érzékeny, de hihetetlen erős Moses Hightowert alakította. Az első hat Rendőrakadémiában szerepelt, valamint számos reklámban tűnt fel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!